• Vardeneset- Bryne2

    FOTO: Anders Minge

  • Viking trening,

    FOTO: Pål Christensen

Spillerflukt i Ålgård

Kampinfo

Laster...

Jakten på nye spillere er i gang. Sjekk status for de lokale 2.-divisjonslagene i Rogaland her.

Ålgård:

Spillere inn: Joakim Bjordal (fra B-laget), Stein Morten Hansen (Flekkefjord), Henrik Karlsen (Hana), Alexander Idland (Buøy), Bård Tommy Karstensen (Sandnes Ulf).

Spillere ut: Håkon Eikrem (trolig til Ganddal), Robert Tveit (Sandnes Ulf), Oddbjørn Sivertsen (lagt opp), Arnt Ove Ivesdal (EIK), Per Undheim, Jan Tore Lende Fadnes (Klepp), Geir Andre Herrem og Oddbjørn Salte (tilbake til Bryne etter utlån), Kristian Høvring (studier), Joar Kalsås (studier), Bengt Skrettingland (Riska/Frøyland).

Ønskeliste: - Vi har 12 mann igjen fra troppen vi hadde i fjor, og da holdt vi på å rykke ned. Vi har mistet åtte spillere fra førsteellveren. Først og fremst trenger vi midtstopper og backer, sier sportslig leder i Ålgård, Kjell Ove Sivertsen, som har et solid stykke arbeid foran seg.

Randaberg:

Spillere inn: Foreløpig er ingen spillere formelt klare for Randaberg. Klubben er enig med Viking om en overgang for Jørgen Tengesdal. Han mangler signatur, men sportslig leder, Arvid Løkke, regner med å ha egersunderen klar om få dager.

Spillere ut: David Monkan (KIL/Hemne), Børge Lien (trolig til Hinna), Stian Tunge (Vardeneset), Krister Håland.

Ønskeliste: Espen Hægeland er en spiller klubben ønsker, men per dags dato har de ikke kommet til enighet med Mandalskameratene. – Per nå er han for dyr, sier sportslig leder i Randaberg, Arvid Løkke. Peter Kopteff er også et navn som har blitt nevnt på Randaberg.

– Vi får se hva som skjer der. Kanskje tar vi kontakt med han til sommeren, sier Løkke.

Stavanger IF:

Spillere inn: Kristian Berge (FK Tønsberg)

Spillere ut: Ståle Nøstbakken (Hinna), Bård Vassbø (ukjent) og Roger Gimre (Sandefjord). Danny Pinho (lagt opp). Framtiden til Jamil Fearrington i SIF er usikker.

Ønskeliste: Henrik Vervik (Stord) får tilbud om kontrakt. - Vi er ikke helt i mål med troppen ennå. Vi er avhengige av å få en spiss til på plass. Nå er det usikkerhet rundt Rolv Magne Olsen, som sliter med en vond ankel. Derfor ønsker vi å få inn en spiss til, sier SIF-trener Cato Andre Hansen. Espen Hægeland er et av flere navn som står på listen over aktuelle spillere.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...