• Fotball La Manga - Spania 21.03.08Hønefoss v Randaberg 1-0 Foto: Dagfinn Limoseth, DigitalsportVegard Aanestad , Randaberg

    FOTO: Dagfinn Limoseth - Digitalsport

Flere jakter Vegard Aanestad

Kampinfo

Laster...

Randaberg-spiller Vegard Aanestad er en ettertraktet spiller om dagen. Både Strømsgodset, Bryne og SIF har 21-åringens navn på blokka.

I disse dager går Aanestad og venter på tilbakemelding fra Strømsgodset etter å ha vært på besøk sist uke. I tillegghar den anvendelige høyrebacken vært i møte med Bryne-trener Rolf Teigen, mens Cato Hansen og SIF har sendt brev på Aanestad.- Jeg venter på telefon fra Strømsgodset. Det var positive tilbakemeldinger når jeg dro fra Drammen, men ting forandrer seg fort i fotball, så jeg får bare krysse fingrene, sier Aanestad, som denne sesongen har spilt på flere plasser for Randaberg.- Strømsgodset er jo i eliten og virket veldig spennende, men det er jo litt gambling om jeg får sjansen i klubben. Jeg fikk inntrykk av at Strømsgodset så på meg som høyreback. Kortsiktig så var det nok bra å være anvendelig, men nå vil jeg spesialisere meg som høyreback, forklarer Aanestad til Aftenbladet.Viking, som er barndomsfavoritten, har han ikke hørt noe fra, men Aanestad innrømmer at spill for Viking på Viking2 i 3.divisjon frister lite.Aanestad trener for tiden med Randaberg - og utelukker ikke at han fortsetter i moderklubben.- Det virker spennende med duoen Aarsheim og Tengesdal, så jeg utelukker ikke Randaberg, sier Aanestad, som har vokst voldsomt som spiller i den nylig avsluttede 2.divisjon.- Det har gått enormt bra for min del. Jeg har holdt meg skadefri i en lang periode. Det betyr mye, sier Aanestad, som har slitt med lyske-problemer og nå sist med knærne. Spesielt kunstgress har voldt 21-åringen problemer.- Jeg har vært fin i den siste tiden. Lyskeproblemer er jeg ferdig med, slår Aanestad fast.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...