• FORNEBU 20110821.Dommer Svein Oddvar Moen under eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Brann på Telenor arena søndag kveld.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

    FOTO: SCANPIX

Moen dømmer Messi og Co. i Mesterligaen

Kampinfo

Laster...

Norsk dommer i kveldens storkamp.

Barcelona og Leverkusen møtes til returkamp i åttedelsfinalen i Mesterligaen onsdag kveld. I den første kampen i Tyskland vant Barcelona 3-1 .

Svein Oddvar Moen dømmer mesterligaoppgjøret. Han får litt av en oppgave med å holde styr på Lionel Messi, Xavi og resten av Barcelona-stjernene.

- Det er alltid gøy å få oppdrag i Mesterligaen, og kampen på Camp Nou blir en ny flott utfordring. Hele teamet er klar for oppgaven, og vi gleder oss til å delta i en så stor kamp mellom to gode lag, sa Moen til aftenbladet.no mandag.

Kampen føyer seg inn i en stadig lenger rekke av prestisjefulle utfordringer for den norske toppdommeren. Fra mesterligadebuten i september 2010, blir dette den ellevte kampen i rekken i verdens største klubbturnering for rogalendingen.

Moen får med seg Kim Thomas Haglund og Frank Andås som assistentdommere på Camp Nou.

Skader hos Barcelona

Barcelona må klare seg uten flere sentrale spillere i kveld. Carlos Puyol, Thiago Alcântara, Alexis Sanchez, Eric Baidal, David Villa og Ibrahim Afellay er alle ute med skade. Likevel skal det nok mye til før spanjolene roter vekk dette.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...