• FOTO: Frode Olsen

  • FOTO: Frode Olsen

Rosseland - Bryne 1-4:

Alf-Inge Håland måtte ut mot gamleklubben

Kampinfo

Laster...

Bryne var aldri truet mot Rosseland.

810 tilskuere og strålende solskinn dannet en fin ramme rundt lokaloppgjøret mellom Rosseland og Bryne, men på banen var det aldri den helt store spenningen. Bryne tok ledelsen allerede etter tre minutter da Sverre Larshus Larsen kom fri i 16-meteren. Han vippet ballen over keeper, og Kris Bright fikk en enkel jobb med å trille ballen over målstreken.

Etter 26 minutter gjorde Bright det meste selv da han fikk ballen feilvendt på 10-12 meter. Med en forsvarsspiller i ryggen fikk han vendt seg rundt og avsluttet i mål nede til høyre for keeper Tom Erik Fredriksen.

Da hadde Alf-Inge Håland allerede forlatt banen. Han pådro seg en ribbeinsskade i fredagens seriekamp mot Orre og holdt bare 18 minutter mot Bryne.

- Det var litt surt, men nå fikk andre sjansen, smiler Håland etter kampen.

Utover i kampen skulle Bright få en rekke muligheter til å fullføre hattricket, men stolpeskudd og redning på streken var det nærmeste han kom.

- Det er bra å få to scoringer, men jeg kunne hatt ni, og jeg er ikke fornøyd med uttellingen, sier Bright til Aftenbladet.no

Men der Bright slet med avslutningene viste Diogo Fernandes hvordan det skal gjøres da han ladet skuddfoten etter 70 minutter. Fra 23 meter dundret han ballen rett i krysset. Dermed sto det 3-0 til Bryne.

Fram til da hadde ikke Rosseland skapt en eneste målsjanse i kampen. Men etter 76 minutter fikk Rosseland frispark fra høyrekanten. Det tok Stian Bore seg av. Første forsøk ble klarert, men da Bore fikk en ny mulighet fant han en helt umarkert Svein Arne Monsen inne i feltet, og spissen reduserte til 1-3.

På overtid fastsatte Marius Helle resultatet til 4-1 da han headet ballen over streken etter at ballen var innom både Kris Bright og Geir Dahle Høyland i feltet.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...