• Fotball , 09 april 2006 , Tippeligaen , Lillestrøm - Rosenborg 3-3 , Miika Koppinen , Rosenborg
  • Fotball , 22. oktober 2006 , Tippeligaen , Brann - RosenborgRBK-jubel ved fra venstre: Mika Koppinen , Mikael Dorsin , Øyvind Storflor , Steffen Iversen , Daniel Braaten , Vidar Riseth

    FOTO: Digitalsport

  • FOTO: TV2

- Ikke dårlig samvittighet

Kampinfo

Laster...

Blant Viking-supporterne og andre fotballinteresserte får RBK-spilleren virkelig gjennomgå for sin usportslige oppførsel, men Miika Koppinen har ikke dårlig samvittighet.

FØLG DEN HEFTIGE DEBATTEN HERMidtstopperen hindret Mattias Asper på et utspill på stillingen 2-1. Det endte med at ballen havnet hos Roar Strand, som enkelt kunne sette den i det tomme målet. Dermed var kampen punktert.Koppinen innrømmer å ha brukt ulovlige midler.- Jeg ser at han skal spille ut og tar hånden hans. Det er klart at dommeren kunne ha blåst, men han gjør det ikke, sier finnen og trekker på skuldrene.Han nekter for at det var usportslig gjort.- De som kjenner meg, vet at jeg ikke er noen usportslig spiller. Dette var bare en av mange situasjoner i kampen, og er det slik at Viking-spillerne mener den episoden kan sende dem under streken får det stå for deres regning.Han synes likevel synd på Viking.- De var gode før pause. Vi var ikke i nærheten av dem. Men i andreomgang var de ikke farlige med unntak av på et par cornere, mener den nykronede seriemesteren om bortelagets innsats.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...