• ÅLESUND 20120402.Eliteserien 2012. Tromsøtrener Per Mathias Høgmo går av banen etter eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Tromsø på Color Line Stadion i Ålesund mandag kveld. Kampen endte uavgjort 0-0.Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix

    FOTO: Svein Ove Ekornesvåg, SCANPIX

TIL-Sandnes Ulf 18.00:

TIL har kontroll på ukjent motstander

Kampinfo

Laster...

Per-Mathias Høgmo føler TIL vet hva som venter dem i dag, selv om de aldri har spilt mot Sandnes Ulf.

- Det er alltid utfordrende å møte nyopprykkede lag. De har som regel mye energi, så dette blir ingen lett oppgave, påpeker TIL-treneren.

Selv om TIL aldri har spilt mot Sandnes Ulf tidligere, føler Høgmo at laget hans er godt forberedt inn mot kampen.

- Vi vet hva vi går til. Sandnes Ulf er ikke ulik Haugesund, i og med at de også spiller i en 4-4-2-formasjon med to hardtarbeidende spisser, resonnerer Høgmo, som har vinneroppskriften klar:

God treningsuke

- Det handler mye om å holde opp tempoet i spillet vårt, samtidig som vi fortsetter å skape mye sjanser, påpeker TIL-treneren.

Han tror alt ligger til rette for at laget hans skal gjøre en god innsats i årets tredje hjemmekamp.

- Vi har fulgt opp innsatsen i kampen sist søndag ved at vi har lagt bak oss en god treningsuke hvor spillerne viser at de er i god form, skryter Høgmo.

Utelukker ikke bytter

Selv om det ut fra formasjonstreningen fredag så ut til at TIL stiller med uforandret mannskap mot Sandnes Ulf, utelukker ikke TIL-treneren at det kan komme noen bytter i startoppstillingen.

- Det kan godt hende at det kommer noen bytter. Vi går snart inn i en hektisk periode med mange kamper og da er det viktig at vi holder flere spillere i gang, forklarer han.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...