• Tromsø 20120415.Eliteserien fotball,Tromsøs Serigne Modou Kara Mbodji i duell med Sandnes Ulfs Vegard Aanestad og Sandnes Ulfs Edier Frejd i eliteseriekampen i fotball mellom Tromsø IL og Sandnes Ulf på Alfheim stadion søndag ettermiddag. Tromsø vant 3-1.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix

    FOTO: Scanpix

Aanestads mareritt

Kampinfo

Laster...

ALFHEIM (aftenbladet.no): - En forferdelig følelse.

Tromsø–Sandnes Ulf 3-1Vegard Aanestad hadde ingen heldig første omgang på Alfheim.Bare 20 sekunder var spilt da Sandnes Ulfs høyreback havnet i trøbbel for første gang. Det ble med skrekken. Sju minutter senere var det imidlertid duket for Tromsø-mål. Også det etter at Tromsø rullet opp på Aanestads side.- Det ble en tøff start på kampen. Vi slet i første omgang, og for min egen del er en forferdelig følelse å være involvert i to av baklengsmålene, sier Aanestad – som hadde vist svært gode takter i de tre første serierundene.

- Ikke lett

Etter 37 minutter ble vondt verre for Aanestad og Sandnes Ulf. På stillingen 0-2 styrten nemlig høyrebacken inn 0-3 i eget mål. Det avgjorde egentlig kampen.- Det handler om å legge det bak seg. Det er ikke lett, men jeg føler at det ble bedre etter pause, forklarer Aanestad.

Etter pause gikk Sandnes Ulf ut og tok tak i kampen. Gjestene fikk ballen ned på bakken, fikk spilt opp gjennom midtbanen og hadde dermed vesentlig mye mer ballinnehav enn i første omgang.Gilles M’Bang Ondo misbrukte en stor sjanse like etter sidebytte, og det var på ingen måte ufortjent da Fredrik Torsteinbø reduserte til 1-3 etter 74 minutter.- Vi må forsøke å ta med oss det positive. Før pause var vi svake, men det står respekt av 2. omgangen vår. Med litt mer dyktighet foran mål, kunne det blitt virkelig spennende mot slutten, sier trener Asle Andersen.Han leder et lag som står med to poeng på de fire første serierundene.Berømmer Tromsø

- Jeg tror ikke det er Tromsø vi skal måle oss mot. Det hadde selvfølgelig smakt godt med poeng, men de kommer til å kjempe om medaljene, forklarer keeper Bo Andersen.I midtforsvaret fikk Ronny Espedal kjørt seg. På overtid ble hans makker Edier Frejd utvist etter å ha pådratt seg to gule.- De scoret tre mål med en gang. Da er kampen på mange måter kjørt. I andre omgang slapp vi ned skuldrene og viste at vi kan spille fotball. Det er bra at vi er med spillemessig, men du blir fort straffet for personlige feil i eliteserien, oppsummerer Ronny Espedal.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...