• FOTO: Kristian Jacobsen

  • Tromsø 20120409.Eliteserien fotball,Stabæks trener Petter Belsvik depper under eliteseriekampen i fotball mellom Tromsø IL og Stabæk på Alfheim stadion mandag ettermiddag.Tromsø vant 3-0.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix

    FOTO: SCANPIX

Høiland og Belsvik i ordkrig etter bunnkamp

Kampinfo

Laster...

SANDNES (aftenbladet.no): Klar melding fra Tommy Høiland til Stabæk-sjefen, som synes Sandnes Ulf-spillerne falt lett.

Mens Tommy Høiland gliste bredt like etter kampen, var det en meget skuffet og tydelig irritert Petter Belsvik som snakket med pressen.

Stabæk-treneren venter fortsatt på sin første seier i år – og tapte søndagens bunnduell mot Sandnes Ulf med 1-2.

Etterpå klaget han over straffesparket som ble dømt til hjemmelaget – og det som dommer Dag Vidar Hafsås ifølge ham burde blåst på til hans eget lag.

- Vi blir snytt for et straffespark da Franck Boli blir tatt i 1. omgang, men dessverre viser det seg at spilleren må falle for å få straffespark. Derfor stiller jeg spørsmålet: Må en spiller falle for å få straffespark, spør en mektig irritert Belsvik.

Før han legger til:

- Sandnes Ulf-spillerne datt som om de har sett på både den ene og andre ligaen i Europa. Når det er slik, må jeg dessverre be spillerne mine falle i slike situasjoner, understreker han.

Tommy Høiland hevder han ble tatt, og at straffesparket han fikk var korrekt idømt.

- Stabæks forsvarer er på etterskudd. Jeg er både kjappere i beina enn ham, og litt kjappere i hodet når jeg oppfatter situasjonen, sier Høiland bestemt.

- Belsvik sier at dere faller som om dere har sett på både den ene og andre ligaen i Europa, hva sier du til det?

- Jeg tror Belsvik har andre ting å tenke på. Han jo se på eget lag og hvor de befinner seg på tabellen. Det er ikke en gunstig posisjon å være i, svarer Høiland overfor Aftenbladet.no.

Spissen var i sentrum av begivenhetene de 33 minuttene han spilte. I tillegg til å skaffe straffespark i samme minutt som han kom inn, sørget han for at Stabæk også ble redusert til 10 spillere.

- Jeg synes det er helt fantastisk når det koker rundt meg. Det var også utrolig deilig med de tre poengene. De har vi lengtet etter, sier Høiland etter at Sandnes Ulf klatret fra 15. til 12. plass på tabellen.

- Er det på tide at du får starte en kamp nå?

- Det er Asle Andersen som tar ut laget, men jeg spiller ikke fotball for å se på, svarer Høiland.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...