• Trondheim 20120422.Eliteserie i fotball 2012, RBK-TIL. Rosenborg møter Tromsø på Lerkendal Rosenborgs Ole Selnæs (tv) og Rosenborgs Jonas Svensson (th) jubler etter 3-0 scoring under eliteseriekampen mellom Rosenborg og Tromsø søndag kveld på Lerkendal stadion i Trondheim.Foto: Ned Alley / NTB scanpix

    FOTO: Scanpix

Svensson merker forskjell på årets RBK-utgave

Kampinfo

Laster...

LERKENDAL (adressa.no): - Jævlig godt, sier Jonas Svensson, etter å ha scoret i toppkampen.

ROSENBORG-TROMSØ 3-0

Jonas Svensson, som satte kronen på verket i nedsablingen, merker forskjellen fra fjorårets Rosenborg-lag.

- Det er jævlig godt. Det er en god følelse, først og fremst å vinne, men også å få et mål, sier Jonas Svensson som slo til på sin andre store sjanse i innhoppet.

Fjorårets komet har sittet mer på benken til nå i år. Men da han fikk innhoppet mot Tromsø benyttet han sjansen på best mulig måte. Og at det har vært en helt annen tone i laget i år merker han godt.

- Ekkelt med omgivelsene

- Man merker forskjellen fra i fjor. Det var ekkelt da med omgivelsene. Man merker at folk er på deg med hver minste ting som skal rettes på, sier Svensson.

Og Svensson har merket de positive vibbene året etter gjennombruddssesongen i det som var en periodevis veldig tung sesong for laget

- Da vi fikk 1-0 i fjor var vi kanskje litt redde for å slippe inn mål. I år kjører vi på. Å vinne 3-0 mot Tromsø på Lerkendal, det er sterkt, sier Svensson.

Rosenborg er serieleder og laget spilte en fenomenal 2. omgang da de senket Tromsø. Henriksen og Dorsin åpnet målprotokollen før Svensson fikk æren av å få i gang et siste jubelbrøl før sluttsignalet.

- Jeg vet ikke helt hvor jeg siktet. Jeg prøvde å treffe rent, men jeg gjør ikke det. Så den triller bort i borterste hjørnet.

Og at det betyr noe ekstra for laget å ta serieledelsen fra serielederen er han ikke i tvil om teller ekstra.

- Tromsø er et bra og solid lag. Å slå dem 3-0 skal vi være veldig fornøyd med, sier Svensson

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...