• MOLDE 20120423.Eliteserien 2012. Lillestrøms Frode Kippe header inn 1-2 under eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Lillestrøm på Aker Stadion i Molde mandag kveld.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

To mål på tre minutter senket Lillestrøm

Kampinfo

Laster...

Innbytterne reddet Molde.

Molde - Lillestrøm 3-2:LSK så lenge ut til å ødelegge Moldess glitrende hjemmestatistikk på Aker Stadion, men fem minutter før full tid fikk Ole Gunnar Solskjær betalt i bøtter og spann for byttene han gjorde.

Mattias Moström erstattet Zlatko Tripic etter 55 minutter og drøye 20 minutter senere kom Daniel Chima Chukwu inn for Jo Inge Berget. På stillingen 1-2, fem minutter før slutt, satte de to i gang en solid snuoperasjon.

Chukwu skar inn i 16-meteren fra venstresiden og trillet ballen til en ledig Moström ute til høyre. Svensken avsluttet kjapt, hardt og presist til venstre for Sead Ramovic og i mål.

Tre minutter senere var det nigerianerens tur til å score, og denne gangen var Moström servitør. I duell med Frode Kippe ble han matchvinner med en kald avslutning.

- Dette har skjedd for mange ganger. Molde er et godt lag som jobber helt ut og gjorde det vanskelig for oss på slutten, sier Frode Kippe til TV 2.

Åpnet best, men LSK snudde

Molde kom best i gang på Aker Stadion mandag.

Etter 28 minutter satte Emmanuel Ekpo fart på laget. Første forsøk på å spille gjennom Davy Claude Angan mislyktes, men LSK maktet ikke å klarere skikkelig og han fikk etter hvert kriget den gjennom. Fra om lag 16 meter var ivorianeren kald, og sendte ballen forbi Sead Ramovic og i mål. Hans tredje scoring for sesongen.

Gjestene skulle imidlertid slå tilbake. Fire minutter før pause mislyktes både Even Hovland og Martin Linnes i å heade et innlegg ut av faresonen. I stedet dalte ballen ned til Palmi Rafn Palmason, som brassesparket den forholdsvis svakt og rett på Espen Bugge Pettersen. Keeperen burde hatt full kontroll, men klarte på klønete vis å fomle den i mål.

LSK er beryktet for å være et sterkt dødballag, og i kampens 66. minutt klarte Frode Kippe å rive seg løs fra Jo Inge Berget og heade et hjørnespark kontant til høyre for Bugge Pettersen og i mål.

Superbytter av Solskjær

Kippes scoring så lenge ut til å gi Lillestrøms sesongens første seier, men to glitrende bytter av Solskjær gjorde at poengene ble igjen i Molde.

Med sine to scoringer på tre minutter hindret Mattias Moström og Daniel Chima Chukwu det første hjemmetapet siden Rosenborg-kampen 8. mai i fjor. Dermed har Molde vunnet samtlige tre hjemmekamper i år.VI FULGTE MOLDE - LILLESTRØM HER

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...