Østbø håper på Jarstein-salg

Kampinfo

Laster...

Arild Østbø satser på å bli førstekeeper i løpet av sesongen.

BLOGG:

- Håper du at Jarstein blir solgt?

- Ja, fordi Rune har vært så bra over lang tid at han fortjener å komme til en bedre liga, sier Østbø til Aftenbladet.no.

Almenning Jarsteins kontrakt med Viking går ut etter 2013-sesongen og landslagskeeperen har lenge vært klar på at han ønsker å prøve seg i utlandet. Derfor er Viking innforstått med at de må selge ham i sommer for å få skikkelig betalt for ham.

Østbø har vært reservekeeper for Jarstein de siste to sesongene. Før det var han tredjekeeper i klubben og i 2009 var han også utleid til Sandnes Ulf.

Totalt har han spilt fem seriekamper for Viking. De siste sesongene har han også vært fast i U21-landslagstroppene, og er regnet for å være et av norsk fotballs største keepertalent.

Selges Almenning Jarstein, er veien åpen for Østbø til å sikre seg plassen som klubbens førstekeeper.

- Mitt mål har hele tiden vært å bli førstekeeper i Viking. Får Rune muligheten satser jeg på å få sjansen. Det er på tide jeg tar steget, sier Østbø.

Åge Hareide har tidligere uttalt til Aftenbladet at hvis Jarstein blir solgt fortjener Østbø å bli satset på. Velger klubben å hente en klar erstatter for Jarstein, regner Hareide med at Østbø forlater klubben.

Keeperens kontrakt går ut etter sesongslutt. I år må han nøye seg med kamptrening i 3. divisjon, noe som ikke er optimalt for unggutten.

- Jeg blir ikke værende hvis jeg ikke blir satset på. Selges Jarstein er det sikkert kjekt for folk at Viking kan få en lokal keeper mellom stengene, sier Østbø.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...