• Oslo, Norway 20120428.Eliteserien i fotball 2012.1-3 målet til Sandnes Ulf sin Tommy Høiland i eliteseriekampen i fotball mellom Fredrikstad og Sandnes Ulf, lørdag kveld.Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX

    FOTO: SCANPIX

  • Sandnes, 20120422.Eliteserien i fotball 2012, Tippeligaen. Sandnes Ulfs Tommy Høiland etter eliteseriekampen for herrer mellom Sandnes Ulf og Stabæk på Sandnes Stadion søndag kveld. Kampen endte med seier til Sandnes Ulf, 2-1. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix

    FOTO: SCANPIX

- Håper fansen fikk valuta for pengene

Kampinfo

Laster...

FREDRIKSTAD (aftenposten.no): Tommy Høiland var involvert i absolutt alt Sandnes Ulf presterte fremover på banen i kampen mot Fredrikstad.

FREDRIKSTAD-SANDNES ULF 3-4:

- Det var rett og slett utrolig deilig. Jeg håper de som har reist fikk valuta for pengene, sier Høiland etter kampen.

Spissen mener det er et styrketegn at laget klarte å stå imot når Fredrikstad presset på i andre omgang.

- Vi var best i første, og de var best i andre. Det viktigste i dag var likevel at vi tok med oss tre poeng hjem til Sandnes, mener Høiland.- Bytte ut TV2-ekspertene

Høiland mener selv han har bevist mange ganger at han holder tippeliganivå.

- Jeg kan spille fotball, det har jeg bevist. Kanskje de må bytte ut noen av de TV2-kommentatorene, sier Høiland og smiler.

Den nye publikumsfavoritten i Sandnes forteller at han er veldig fornøyd med den starten han har fått i Sandnes. Likevel mener han ikke det er en selvfølge at han starter hver kamp.

- Vi har god konkurranse på spissplassene. Slik det er nå har jo nesten alle spissene scoret denne sesongen.Ser fremover

Høiland mener det blir viktig å se fremover mot neste kamp.

- Det blir nok ikke noe problem å legge dette bak oss. Det viste laget i fjor. Vi har kamp allerede på tirsdag, og vi rekker nok ikke engang å tenke noe særlig på dette før den kampen, mener spissen.

Til tross for seier i Plankebyen mener Høiland det er for tidlig å si noe om hvordan resten av sesongen kommer til å bli for Sandnes-laget.

- Slik det er nå så slår jo alle lag hverandre. Vi må bare fortsette å jobbe med det som var bra i kampen mot Fredrikstad, avslutter tomålscoreren.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...