• 28.04.2012Tippeligaen 2012.Viking v FK Haugesund.Viking Stadion, Stavanger, Norge.Foto. Simon Rogers, Digital Sport.Viking. Indridi Sigurdsson.Haugesund. Alexander Søderlund

    FOTO: Digitalsport

Skuffet Viking-kaptein

Kampinfo

Laster...

Indridi Sigurdsson måtte igjen beklage at Viking skuffet hjemmepublikummet.

Lokaloppgjør. 13.000 tilskuere på tribunen. Alt lå til rette for at Viking igjen skulle få bygge opp entusiasmen rundt klubben. Men som så mange ganger før feilet de da det gjaldt som mest.

- Det er selvfølgelig skuffende, men vi kan ikke gjøre noe annet enn å jobbe videre. I dag fikk vi det rett og slett ikke til, sier Viking-kapteinen til aftenbladet.no.

Mot Haugesund kom det veldig tydelig fram at Viking defensivt spiller med mannsmarkering. Da spillerne vant ballen tilbake slet de med å komme seg i posisjon, noe som gjorde at det offensive spillet ble veldig oppstykket.

- Klart vi har forbedringspotensial offensivt. Alt henger sammen, men jeg håper og tror at det ikke er mannsmarkeringen som fører til de offensive problemene.

Vikings kaptein er klar på at det nå blir viktig å ikke grave seg ned. To strake tap kan fort være begynnelsen på en ferd i en blindgate, en gate klubben i forhold til forventninger og målsetting ikke har råd til rote seg inn i.

- Det er bra at det skal spilles mange kamper i mai. Vi må ikke tenke for mye på det som har skjedd, men heller fokusere på det som skal skje framover.

Viking-kapteinen tok selvkritikk på feilpasningen han sendte i starten av kampen. Haugesund snappet ballen og Alexander Søderlund knallet bortelaget i ledelsen fra 25 meter.

- Målene er det ellers lite å gjøre noe med. Et skudd fra 25 meter og en markeringsglipp er vanskelig å gardere seg mot, sier islendingen.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...