• Trondheim 20120504.Eliteserie i fotball 2012, RBK-Stabæk. Rosenborg møter Stabæk på Lerkendal Rosenborgs Markus Henriksen ble skadet og måtte bares av banen under eliteseriekampen mellom Rosenborg og Stabæk fredag kveld på Lerkendal stadion i Trondheim.Foto: Ned Alley / NTB scanpix

    FOTO: Alley, Ned

- Henriksen husket nesten ikke kampen

Kampinfo

Laster...

LERKENDAL (adressa.no): Markus Henriksen lagt inn på sykehuset etter kampen.

ROSENBORG - STABÆK 3-1:- Han kunne fødselsdato, personnummer, adresse og det hele. Men han husket nesten ingenting fra kampen, sier Rosenborgs lege Torbjørn Grøntvedt.

Det var etter 65 minutter at Henriksen ble liggende igjen i straffefeltet etter at han hadde blitt feid overende i hodeduellen med Tor-Marius Gromstad. Det så dramatisk ut, og det medisinske apparatet kom løpende til fort. Det viste seg at Henriksen hadde svimt av og det var ingen tvil om at han hadde fått seg en skikkelig hjernerystelse etter smellen mot tinningen.Statistikksenter Eliteserien:- Han fikk seg en saftig smell. Han fikk en smell i tinningen og det er nesten den verste plassen du kan få det. Det gjør at du får en sving i hodet som gjør at du svimer av, sier Grøntvedt.

Legen sier at Henriksen må bli symptomfri i hodet før han spiller sin neste kamp.Jan Jönsson kjente et stikk inn i seg da han så at Henriksen gikk ned for telling. Og på stadion var det uvanlig stille.

Også Daniel Fredheim Holm måtte ut med hodesmell. Han var på plass i garderoben da Henriksen også kom inn.

- Jeg har litt vondt i hodet og er litt småkvalm, men ellers går det fint, sier Fredheim Holm.Han tror han er tilbake i trening igjen om kort tid. Han prøvde å forsette å spille, men så ikke på grunn av hevelsen og da var valget om å forlate banen enkelt.

- Det er veldig lenge siden vi har hatt to hodeskader i en kamp på Lerkendal, sier Grøntvedt.

Vi fulgte kampen direkte her:

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...