• Fotball1. August 2010TippeligaenBrann StadionBrann v Molde 1 - 1Molde trener Kjell JonevretFoto: Astrid M. Nordhaug

    FOTO: DIGITALSPORT

Jonevret har signert

Kampinfo

Laster...

Blir Viking-trener i tre og et halvt år.

Kjell Jonevret kommer til Stavanger førstkommende helg og overtar med det et A-lagsansvar han skal ha ut sesongen 2015, skriver Viking i en pressemelding.

- Vi har brukt tid og jobbet intensivt med å finne en ny trener. Vi har undersøkt og diskutert flere kandidater, men Kjell Jonevret var førstevalget vårt. Derfor er vi veldig glad han har signert for klubben, sier Christian Rugland, styreleder i Viking FK.

30. juni leder Jonevret Viking mot Rosenborg hjemme på Viking Stadion.

- Viking og Stavanger by har alltid, i alle fall de siste 25 årene, ligget meg varmt om hjertet. Derfor er det med stor ydmykhet jeg tar denne utfordringen. Jeg håper å få være med på å bidra til at Stavangers stolthet igjen blir en klubb som er kjent for noe positivt på og utenfor banen, sier dem mye Viking-treneren.

Jonevret startet sin spillerkarriere i Brommapojkarna, hvor han fremdeles er tidenes toppscorer. Til Viking kom han i 1988. På tre sesonger var han med på den største forvandlingen i klubbens historie, fra 2. divisjonsspill til opprykk, cupseier og en gjeninntreden i toppen av norsk fotball. Jonevret selv scoret 76 ganger på 125 Viking-kamper.

- Jeg kan ikke love gull og grønne skoger, men jeg lover å jobbe veldig hardt for at spillere, ledere og supportere skal få oppleve nye gledestunder på Viking stadion, sier Kjell Jonevret.

Han forteller at han i de siste 25 årene har hatt et godt forhold til Viking og Stavanger. Han tar derfor på seg utfordringen med stor ydmykhet.

- Mye har skjedd med både sporten og klubben i løpet av de siste 20 årene. Derfor er jeg ikke sikker på om jeg klarer å dra nytte av å ha vært spiller her, foruten at jeg husker atmosfæren og den gleden som var i klubben, sier han.

Nå håper han at han kan bidra til å gjøre "Stavangers stolthet" til en klubb som står for noe positivt både på og utenfor banen.Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...