• Lerkendal, RBK HaugesundSteffen Iversen og sønnen Joey James

    FOTO: terje visnes

  • Lerkendal, RBK HaugesundSteffen Iversen og sønnen Joey James

    FOTO: terje visnes

Nå er Iversen (6) klar for Tottenham

Kampinfo

Laster...

Ni år etter at Steffen Iversen ga seg i Spurs, er sønnen Joey James klar for klubben.

Seksåringen er allerede et så stort fotballtalent at han får begynne ved Tottenham-akademiet. Tre år før tiden. I dag har han sin aller første trening med Tottenham.

- I år har de tatt opp seks gutter på Joeys alder. I starten skal de trene en gang i uka på utviklingssenteret. Dersom han gjør det godt, kan han rykke opp til akademiet når han blir gammel nok, og signere en kontrakt som Spurs-spiller, sier mamma Anna Iversen.

Ifølge Tottenhams nettsider, er de yngste spillerne på akademiet 9 år.WEB-TV: Se en enda yngre Joey James trikse på Lerkendal

Visste ikkeSelv om pappa Steffen Iversen scoret 36 mål på 143 kamper for Tottenham fra 1996-2003, så var det ikke etternavnet som åpnet akademidøra for Joey James.

- Talentspeideren som oppdaget Joey visste ikke noe om hvem han var. Han var på Joeys skole i et annet ærend, men la merke til guttungen som rundspilte sine jevnaldrende i skolegården.

- Etterpå fikk vi en mail fra skolen med talentspeiderens navn og mobilnummer med beskjed om at vi måtte ringe han. Først trodde vi det var en spøk, sier Iversen.

MålscorerI følge mamma Iversen, er guttungen en naturlig spiss.

- Når han spiller med jevnaldrende gutter, får ikke de andre låne ballen. Laget hans kan vinne 5-0, og han scorer alle målene. Derfor spiller han mest med eldre gutter. Joey er høy for alderen, og muskuløs. Han har en fotballspillers fysikk, og de samme kraftige leggene som faren, gliser hun.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...