• Manchester City's Sergio Aguero (L) gestures during the match against Sporting on their Europa League first leg round of 16 soccer match at Alvalade stadium in Lisbon March 8, 2012. REUTERS/Marcos Borga (PORTUGAL - Tags: SPORT SOCCER)

    FOTO: MARCOS BORGA

Agüero skal ha skadet seg på mini-motorsykkel

Kampinfo

Laster...

Sønnens leketøy får skylden for den "idiotiske skaden" Roberto Mancini ikke vil snakke om.

Det er The Mirror som mener å vite sannheten bak det Manchester City-manager Roberto Mancini mente var en idiotisk skade på Sergio Agüero .

- Det er en idiotisk skade. Det var ikke hans feil, men han kan ikke spille. Vi håper han er tilbake til neste kamp mot Arsenal, sa Mancini fredag.

Mancini ville ikke gå inn på hvordan den argentinske spissen pådro seg skaden, uten at det stoppet den engelske tabloidavisen.

Sergio Agüero skal ifølge nettsiden ha skadet foten, da han lekte med sin tre år gamle sønns mini-motorsykkel. Spilleren skal selv ha behandlet skaden med frostspray, som medførte blemmer, som sørger for at han ikke kan spille denne helgen.

Dermed må City klare seg uten stjernespissen mot Sunderland.

- Man kan ikke stole på han

Pålitelige The Independent skriver også at skaden skyldes et kjemisk stoff, som har gitt blemmer og brannskader. Dette er ikke første gang Mancini har måttet uttale seg om bisarre episoder som har hendt sine spillere.

Mario Balotelli har vært en fargeklatt for klubben, og har ofte havnet på avisenes forsider for sine prestasjoner utenfor banen. Nå innrømmer den italienske manageren at det er vanskelig å vite hva landsmannen kan finne på.

- Man kan ikke stole på han. Det er slik Mario er, men han er en topp spiller som kan gjøre alt. Han kan enkelt putte to mål på lørdag, eller i kampen mot Arsenal neste helg.

Tidligere denne uken troppet Balotelli opp på Inters pressekonferanse for å ønske klubbens nye trener velkommen, og 24 timer senere var han i heftige diskusjoner med sin egen manager.

- Jeg kan ikke plassere han i sitt eget hus i to dager. Sannsynligvis vil han en gang vite hva man gjør med to fridager. Jeg håper at han vokser fra seg denne oppførselen, og forstår at dette er hans jobb. Han trenger hvilen, sier Mancini til avisen.


PÅ BESØK: Mario Balotelli troppet opp på Inters pressekonferanse. (FOTO: SKJERMDUMP SKY ITALIA)Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...