• Chelsea's Frank Lampard and John Terry (L) react during the Champions League Group E soccer match against Bayer Leverkusen in Leverkusen November 23, 2011. Leverkusen won the match 2-1. REUTERS/Ina Fassbender (GERMANY - Tags: SPORT SOCCER)

    FOTO: Scanpix

Lampard vil kopiere Giggs og Scholes

Kampinfo

Laster...

Veteranen står for dagens gladmelding til Chelsea-fansen.

Chelsea kan gjøre livet surt for et QPR-lag som kjemper med nebb og klør for å holde seg i den øverste divisjonen, når lagene møtes på Stamford Bridge søndag.Chelsea har slitt i årets Premier League, men øyner håp om en mulig tredjeplass, etter at Newcastle snublet borte mot Wigan og Arsenal bare klarte ett poeng mot Stoke.I Mesterligaen har imidlertid alt gått etter planen, og London-laget skal ut i finale mot Bayern München på Allianz Arena 19.mai. De gode nyhetene fortsetter å tikke inn for Chelsea-tilhengere, som nå kan juble over at veteranen Frank Lampard, etter alt å dømme, forlenger sin kontrakt med klubben.33-åringen har fortalt at han elsker klubben, og at han ønsker å bli utover kontrakten som løper ut om ett år.- Jeg ser på spillere som Paul Scholes og Ryan Giggs som fortsatt spiller i Manchester United, og jeg hadde elsket å gjøre det samme i Chelsea. Jeg vil kopiere dem, sier Lampard til Sky Sports.

Engelskmannen innrømmer at han tenkte på en karriere i utlandet for noen år siden, men at han nå har forlatt de tankene.- Jeg ser opp til det spillere som Steven Gerrard og John Terry har gjort ved å bli i samme klubb over lengre tid. Jeg bestemte meg for noen år siden at jeg ville bli for fremtiden, sier Lampard.- Når man blir eldre, kan man ikke lengre gjøre det samme som tidligere, men jeg ønsker å bidra.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...