• Tottenham Hotspur manager Harry Redknapp and West Bromwich Albion manager Roy Hodgson.--------------------.Ben Queenborough / BPI.Barclays Premier League.Tottenham Hotspur v West Bromwich Albion.03 January 2012.Javier Garcia +447887794393.info@backpageimages.com.http://www.backpageimages.com--------------------Back Page Images / BPIBarclays Premier LeagueTottenham Hotspur v West Bromwich Albion03 January 2012Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com

    FOTO: Back Page Images

Redknapp: - Lykke til, Hodgson!

Kampinfo

Laster...

Harry Redknapp bærer ikke nag over at han ikke blir Englands nye landslagssjef.

Tottenham-manager Harry Redknapp har vært favoritten til å overta etter Fabio Capello som engelsk landslagssjef, men søndag bekreftet både det engelske fotballforbundet og West Bromwich Albion at Roy Hodgson er kontaktet om den ledige jobben .

- Fantastisk fyr

Han er nå i samtaler med fotballforbundet om jobben, og er forventet å bli oppnevnt i løpet av de neste 48 timene, skriver BBC .

- Ikke noe problem. Jeg ønsker ham lykke til. Han (Hodgson, red.anm.) er en fantastisk fyr. Jeg har en bra jobb her i Tottenham. Jeg bærer ikke nag, sier Harry Redknapp til BBC under mandagens Tottenham-trening.

Til Sky Sports sier 65-åringen dette:

- Jeg liker Roy. Han er en topp fyr. Det er noen fantastiske spillere i dette landet, og jeg ser frem til å følge EM i sommer. Livet er bra, og jeg er en veldig heldig mann, sa Redknapp til Sky Sports .

Mange trodde det var Redknapp som skulle ta over etter Capello, og i februar sa Hodgson selv dette:

- Harry har fått støtte fra omtrent alle hold, men det er opp til dem å bestemme hva de vil gjøre. Jeg synes ikke det er rett for folk som meg å si at «jeg er interessert» eller «jeg er ikke interessert» i jobben, fordi jeg ikke har noen idé om hva fotballforbundet tenker eller hva de vil gjøre. Jeg tror det er rett å holde alle muligheter åpne, sa Hodgson.

Engelskmann

Redknapp har tidligere beskrevet England-jobben som «den ultimate jobb for en engelskmann».

- Du må se på jobben i sin helhet og skjønne hvilken tøff jobb det er. Det er ingen som har en tryllestav. Alle som har hatt jobben har synes den har vært vanskelig. Den som får jobben har hardt arbeid foran seg. I min alder må jeg gjøre hva som er rett for meg. Uansett hvilke muligheter jeg får, så vil familien komme først, sa Redknapp til BBC i februar .

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...