Klepp kriget best og vant mot Kattem

Kampinfo

Laster...

Massevis av dueller, lite vakkert spill og tre mål på Klepp. Hjemmelaget trakk det lengste strået til slutt.

Klepp – Kattem 2-1:

Begge lag var tydelig preget av åpningsnerver, og det meste gikk i hytt og pine innledningsvis på kampen. Etter hvert overtok hjemmelaget mer og mer av kommandoen ute på banen, men mot spillets gang var det gjestene som tok ledelsen.

Fra veldig langt hold fikk Guro Reiten drømmetreff, og ballen havnet helt oppe i vinkelen utagbart for hjemmelagets keeper. Etter den scoringen la gjestene seg veldig dypt på banen, og det var ikke like enkelt for Klepp-spillerne å trenge gjennom den bastante muren.

Det gikk imidlertid ikke mer enn sju minutter etter Kattems scoring, før hjemmelaget skapte balanse i regnskapet. Line Krogedal Smørsgård rundet elegant keeper og satte ballen inn i det tomme buret.Var litt nervøs

- Det var herlig å score mål igjen for Klepp. Det er jo et par sesonger siden jeg sist spilte her, og det var ikke fritt for at jeg kjente litt nerver før jeg skulle i ilden igjen på gammelt gress, forklarer hun.

Hun var spesielt glad over at hun fikk en scoring allerede i den første omgangen, noe hun mente var avgjørende for at hun etterpå klarte å slippe ned skuldrene litt.

- Men jeg burde så absolutt scoret mye tidligere i omgangen på min kjempesjanse, men dessverre lyktes jeg ikke ved den anledningen, sier hun.

I omgangen siste minutt sørget Anna-Kaisa Rantanen for 2-1 til hjemmelaget. Hun lobbet elegant over Kattems keeper, dermed kunne Klepp gå til pause med en fortjent ledelse.Fornøyd trener

- Det startet oppjaget i den første omgangen, men jeg følte likevel at vi overtok mer og mer og fikk mer ro i spillet vårt. Det var deilig å få to scoringer etter at vi noe ufortjent fikk et baklengsmål i fleisen midtveis i omgangen, forklarer Tommy Andre Velde.

Han var ikke like fornøyd med alt som skjedde etter pause, og han tror at det snek seg inn en følelse i spillerne som gjorde at de etter hvert ble litt for redde for å tape kampen.

- Men for all del; vi vinner åpningskampen og det gjør fantastisk godt. Jeg føler også at vi har mer variasjon og fart i angrepsspillet vårt i forhold til fjorårssesongen og det fikk vi se ved flere anledninger i denne kampen, understreker han.

KLEPP – KATTEM 2-1

Pause: 2-1

Klepp stadion, 162 tilskuere

Mål: 0-1 Guro Reiten (20), 1-1 Line Krogedal Smørsgård (27), 2-1 Anna-Kaisa Rantanen (45)

Dommer: Cathrine Eide, Bækkelagets SK

Gult kort: Eirin Bjerkreim Kleppa og Gry Tofte Ims, Klepp, Maria Stordahl og Ann Iren Mørkved, Kattem

Sjanser: 7-4

Hjørnespark: 4-2

Klepp (4-3-3): Hildegunn Olsen – Ida Lillehammer, Petra Vaelma, Eirin Bjerkreim Kleppa, Anette Tengesdal – Gry Tofte Ims, Anna-Kaisa Rantanen, Karoline Surdal (Else Vassbø fra 73.)– Cathrine Dyngvold (Therese Sessy Åsland fra 73.), Line Krogedal Smørsgård, Marie Bakke.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...