Haslum-stjerne med ØIF-lovnad

Kampinfo

Laster...

- Vi skal gi alt mot Fyllingen, sier Erlend Mamelund.

Håndballstjernen Erlend Mamelund sier Haslum skal gjøre sitt beste mot Fyllingen til tross at de er sikret avansement i sluttspillet.ØIF Arendal må først og fremst gjøre jobben selv borte mot allerede utslåtte Nøtterøy, men er samtidig avhengig av at Haslum slår Fyllingen i egen hall for å følge Bærums-laget til semifinale.- Det er ikke opp til meg hvem som spiller, men jeg møter til kamp og går på banen for å vinne. Så vidt meg bekjent så skal jeg spille mot Fyllingen, sier Haslums stjernespiller Erlend Mamelund til Fædrelandsvennen.

Også Haslum-trener Tom Erik Skarpsno bekrefter at laget vil stille med sine beste spillere i oppgjøret mot Fyllingen.

-Det er fordi vi ikke har noen andre å stille med. Våre junior- og ungdomsspillere er opptatt med både Spar og Bring-cup i helgen. Vi spiller for å vinne, slik at vi vinner pulja, sier Skarpsno til Fædrelandsvennen.

Etter tapet mot nettopp Fyllingen onsdag fryktet mange av ØIF-spillerne at de ikke kunne regne med drahjelp fra Haslum.

-De kommer til å hvile en rekke spillere, og ser nok på Fyllingen som en greiere motstander å ha med seg til semifinalen, uttalte Sondre Paulsen til Fædrelandsvennen etter tapet.Tror ØIF kan ta ElverumMamelund avviser imidlertid at det er tilfelle. Han ser heller positivt på å få ØIF Arendal til semifinale mot Elverum – som er puljevinner av den andre gruppa.-Både ØIF og Fyllingen er gode lag, men ØIF er nok det laget som har størst mulighet til å slå ut Elverum, sier Mamelund, som dermed antyder at han vil kvitte seg med Elverum før en finale.

Skrekkscenarioet for ØIF Arendal er at Haslum taper med maksimalt to mål i lørdagens oppgjør. Da vinner de gruppa på innbyrdes oppgjør (34-32 i første kamp), og sender samtidig ØIF Arendal ut.-Jeg er glad for at Haslum ikke vant første kamp med 15 mål. Da kunne de tapt med 14 mot Fyllingen lørdag. Det blir mer gambling om de skal forsøke å sikre inn et tomåls-tap, sier ØIF-trener Leif Gautestad.-Vil heller til DrammenDersom Haslum vinner pulja møter laget Drammen. Taper de med mer enn tre mot Fyllingen må de på langtur til Elverum.-Derfor tror jeg de vil vinne mot Fyllingen slik at de kan ta lokalbussen til kamp mot Drammen.

-Tror du på det Mamelund sier om at Haslum skal gi alt for å vinne?-Ja, det gjør jeg. Han kunne sagt at han og laget heller ville spare seg til semifinale enn å slå Fyllingen. Når han først er med, så vil han vinne oppgjøret, sier Gautestad, som synes det er hyggelig at Mamelund mener ØIF er bedre rustet enn Fyllingen til å slå ut Elverum i en eventuell semifinale.- Det tar jeg som et kompliment, sier Gautestad.

-Jeg foretrekker å heller ta bussen til Drammen enn å dra langt for å møte Elverum i en semifinale, bekrefter Haslum-treneren.Hett i første kampKristiansanderen varsler samtidig at kampen borte mot Nøtterøy ikke blir noen enkel affære etter bråket som skjedde i Nedeneshallen etter lagenes forrige møte.-Det ble hett i Arendal, og jeg skal love deg at Nøtterøy og ikke minst Johnny Jensen kommer til å være heltent. Han har lyst til å dele ut noen kilevinker både til Kenny Ekman og Tobias Gjertsen, sier Gautestad.

-Om alt går som normalt er vi videre om vi slår Nøtterøy. Det handler om å brette opp armene, legger treneren til.Svenn-Erik Medhus er tilbake i sørlendingenes mål etter karantene.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...