• FOTO: Kurt Arne Nilssen

  • FOTO: Kurt Arne Nilssen

  • FOTO: Kurt Arne Nilssen

  • FOTO: Kurt Arne Nilssen

  • FOTO: Kurt Arne Nilssen

Slik var Oilers' gulltur hjem til Stavanger

Kampinfo

Laster...

Sjekk bildene.

Etter å ha sikret Oilers' andre NM-gull gjennom tidene, la klubben ut på en gullferd av de sjeldne.

Spillerne rakk knapt å skifte og dusje før spillerbussen satte kursen mot Gardermoen. Oilers skulle hjem til byen for å feire gullet, og flyet gikk 23.05.

Bussen gikk 22.05, og var framme på Gardermoen en halvtime senere. Under bussturen sto stemningen i taket. Elvis Presleys ”Viva Las Vegas” og diverse Oilers-sanger runget over høyttaleranlegget.

(artikkelen fortsetter under bildet)


Selv ikke gullhjelmer slapp unna sikkerhetskontrollen på Gardermoen.

Oilers-sanger på flyet

Vel framme på Gardermoen måtte spillerne igjennom sikkerhetskontrollen der alle spillerne pent måtte ta av gullhjelmen for å slippe igjennom kontrollen. Inne ved gaten ble spillerne møtt av mange supportere som også hadde sikret seg plass på flight SK 4053 hjem til Stavanger.

Under flyreisen var stemningen mildt sagt enorm, og gjennom hele den 50 minutter lange flyturen fra Oslo til Stavanger ble det sunget Oilers-sanger.

Flykapteinen og flyvertinnene svarte med å gratulerte Oilers med norgesmesterskapet.

(artikkelen fortsetter under bildet)


Oilers-eier Tore Christiansen kledd i gulldress, setter kursen hjem mot Stavanger.

Møtt av 150 supportere

På flyplassen ble spillerne og lederne møtt av over 150 supportere som ville ønske dem velkommen hjem. Gledesscenene var enorme da Oilers entret ankomsthallen på Stavanger Lufthavn, Sola.

- Nå ble jeg rørt igjen. Dette er utrolig imponerende, og jeg er veldig overrasket over at så mange møtte opp for å ta imot oss. Det er tydelig at folk i Stavanger bryr seg. Jeg har mottatt flere hundre gratulasjonsmeldinger. Det er helt fantastisk å være med på noe som betyr så mye for folk i Stavanger, sa en mektig stolt Pål Higson til Aftenbladet.no da Oilers-laget landet på Sola ved midnatt fredag.

Etter en kjapp tur innom Siddishallen for å lempe av utstyr gikk turen til Hall Toll hvor spillere, supportere og ledere fortsatte gullfesten inn i de sene nattetimer.


Christian Dahl Andersen var strålende fornøyd med å entre flyet som NM-mester for tredje gang i karrieren. To som Oilers-spiller, én som Frisk/Asker-spiller.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...