• Anders Myrvold er ferdig i Oilers.

    FOTO: Lars Kristian Aalgaard.

Myrvold oppsagt i Oilers

Kampinfo

Laster...

Oilers mister en av sine viktigste spillere foran årets sesong. Anders Myrvold er oppsagt fra kontrakten med klubben etter bare ett år i Oilers-trøya.

Årsaken skal etter hva Rogalands Avis skriver være mistanke om nye rusproblemer.

Styreleder Tore Christiansen bekrefter overfor avisa at kontrakten med 33-åringen er avsluttet.

- For ett år siden skrev Stavanger Oilers en omfattende treårsavtale med Anders Myrvold. Denne avtalen er nå avsluttet med bakgrunn i manglende oppfyllelse av enkelte vilkår. For øvrig anser klubben dette som en personalsak, og vil derfor ikke gi ytterligere kommentarer, sier Christiansen til Rogalands Avis.

Ifølge RA ble Myrvold arrestert for besittelse av et lite kvantum kokain i 2005, men ble i etterkant frifunnet for besittelse. I 2007 gikk Myrvold ut i VG og fortalte åpent om sitt narkotikamisbruk.

Det er flere uavhengige kilder som overfor Rogalands Avis nå bekrefter at det er nye rusproblemer som er årsaken til bruddet mellom klubben og backen.

33-åringen er én av de mest profilerte og meritterte hockeyspillerne i Norge og han har flere år bak seg som proff i utlandet. Myrvold fikk sin NHL-debut for Colorado Avalanche i oktober 1995. Han har også spilt for NHL-klubbene Boston Bruins, New York Islanders og Detroit Red Wings.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...