Thoresen blir Oilers-trener

Kampinfo

Laster...

Petter Thoresen blir etter all sannsynlighet presentert som Oilers' nye trener i løpet av et par dager.

- Vi er ikke langt unna å bli enige, men ingenting er helt avklart ennå. Det ser imidlertid veldig positivt ut fra begge sider. Pål Higson i Oilers måtte bare sjekke noen detaljer først, sier Petter Thoresen til Aftenbladet.no.

Den tidligere storspilleren har fulgt nøye med på det Oilers har foretatt seg det siste året. Thoresen har vært borte fra norsk ishockey i to år, og i stedet jobbet som murer. Nå tyder alt på at han blir Enio Sacilottos etterfølger. Hamar-karen har i lengre tid vært i dialog med Oilers.

- Dette er en veldig spennende utfordring for meg, og jeg gleder meg som en unge. Jeg har vært borte en stund, men har fulgt med Oilers hele tiden og sett alle kampene deres på Hamar. Jeg vet at jeg har noe å gi og masse å tilføre klubben, og håper det går i boks, sier Thoresen, som gleder seg til å være med på å forme laget før neste sesong.

- Jeg får skaffe meg en oversikt over spillere og kontrakter etter hvert, men er uansett klar for å utvikle Oilers som klubb og ta den et steg eller to videre. Filosofien min handler om å være godt trent og at laget går foran enkeltindividet. Forhåpentlig kommer jeg i gang veldig snart. Jeg regner med at vi blir enige innen en par dager, sier han.

Thoresen var også aktuell som Oilers-trener i fjor, men da ble samtalene lagt på is.

- Vi møttes i Halifax, men interessen fra Oilers kom litt brått på og jeg var ikke helt klart for det. Nå har jeg imidlertid brukt hele vinteren på å tenke meg om, og heldigvis dukket tilbudet opp igjen, sier han.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...