• FOTO: Indridi Sigurdsson

Endelig er det vi som drar fisken

Kampinfo

Laster...

Men Indi hater selv å bli kalt fisker. Les bloggen!

Heldigvis er det ikke mye av lange bussturer til bortekamper gjennom i en sesong. Men når de kommer, så hjelper det jaggu meg å reise tilbake med ett poeng, for ikke å si tre. Da vi reiste fra Skien, hadde vi med oss fire mål og tre viktige poeng, etter en kamp som var preget av sjansesløsende hjemmelag og et meget effektivt bortelag. Sånn er fotballen, vi har vært i den andre enden, det vil si vært uhyre ineffektive og sløst med sjansene.

Uflaks vs flyt

Utallige ganger har vi snakket om at vi har vært uheldige tidligere, men samtidig påpekt at dette til en viss grad har skyldtes udyktighet. Snur vi på det, kan man vel si at i de siste to kampene har vi hatt litt flyt, men i likhet med vår udyktighet tidligere, kan dette også forklares med at vi har blitt dyktigere.Dyktigere i den forstand at vi har begynt å ta vare på sjansene vi får og klarer å stå imot litt bedre. Derfor kunne vi og dem som møtte opp og støttet oss i Skien, ha en litt kjekkere tur hjemover igjen. Den støtten vi fikk der nede var fantastisk, bortefeltet sto og sang helt fra oppvarmingen og til kampslutt og vi spillerne merket det godt.Fotballskole og fisketur

I går hadde alle spillere, trenere og hele administrasjonen i Viking en aktivitetsdag ute på Finnøy. Dagen begynte med at noen av spillerne var med på Viking sin fotballskole på Talgje, hvor vi møtte mange unge lovende spillere og muligens er det noen av dem som kommer til å spille for Viking i fremtiden, hvem vet. Andre ble med på å promotere Finnøys neste store eksportvare, nemlig is med tomatsmak, som fikk terningkast fem av Vidar Nisja. Spennende greier.

(bloggen fortsetter)


TALENT: Rune Almenning Jarstein sammen med et lokalt talent. Keeperen kan også bidra som spiss framover. FOTO: Indridi SigurdssonEtter fotballskolen hadde vi trening hvor de gamle slo de unge lett i avslutningstrening og Rune Jarstein viste gamle spissferdigheter og ble toppskårer for de gamle. Etter treningen ble vi servert en meget god grillet laks og salat som selvfølgelig inneholdt Finnøys store salgsvare, tomater.Så ble det en tur ut på fjorden for en fiskekonkurranse. Jeg har siden jeg flyttet til Norge måtte tåle å bli kalt en j.... fisker og flere ting som har med havet å gjøre. Derfor var det ekstra deilig å ikke få et eneste napp og en gang for alle bevise at jeg slett ikke er noen fisker. Martin Ørnskov derimot beviste at han er en j.... fisker. Tror han og hans lag fanget opp i mot 90 fisk på en snau time og vant konkurransen, godt gjort det.

(bloggen fortsetter)


FISK: Indridi Sigurdsson nekter for at han har hatt noe med dette å gjøre: FOTO: Indridi SigurdssonFredrikstad neste

På søndag har vi hjemmekamp mot Fredrikstad, en motstander vi på ingen måte tar lett på. De kommer fra en fortjent seier mot Tromsø og vi husker også vår kamp i Plankebyen rett før ferien, selv om vi så godt vi kan prøver å glemme den. Vi har lyst til å revansjere oss fra den kampen og forlenge den gode perioden vi er inne i akkurat nå. Men det samme gjelder på søndag som i de siste kampene: Vi kan ikke tro at vi er noe ekstra og at vi kan feie Fredrikstad av banen med vakker festfotball. Skal vi vinne på søndag er det knallhard jobbing, defensiv trygghet og tålmodighet som teller. Lever vi opp til det, er det gode muligheter for nye tre poeng.

Viking-hilsen

Indi

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...