AFTENBLADET I DAG

Regjeringens budsjettkonferanse. Pål Hopsdal møter Stavanger Ap i retten, dag 3. Money Talks-rettssaken, dag 2. TV Aftenbladet sender fra ONS-studio. Nettmøte om IS. Landskamp fotball: Norge-Emiratene på Viking Stadion. Ylvis spiller på Torget i Stavanger.

o Aftenbladet direkte

Følg nyhetene og chat med oss!

Den islamske staten (IS)

Nyheter fra
næringene langs Gullkysten

Laster artikler fra Sysla.no.

GATECUPEN 2014

ONS

BOLIG
Send inn hilsen

Folk og Familie

Lyst til å overraske venner eller kjente med en hilsen?

Klikk her
Strippekontrakter ble dagens snakkis

Strippekontrakter ble dagens snakkis

Hva tjener egentlig stripperne på Money Talks? Hva må de gjøre for pengene? Helt siden oppstarten i 2011 har man spurt om arbeidsforholdene til damene som får betalt får å kle av seg i Sandnes. Under rettssaken mandag ble det lettet litt på sløret.

SLIK BLIR DU DIGITAL BRUKER

ONS

Speedintervjuer for en oljejobb

Speedintervjuer for en oljejobb

Tirsdag var studentenes dag på ONS. Etter tre timer med velutdannede, suksessrike ansatte på scenen, var det kø for å få legge fram cv-en sin.

TV Aftenbladet

ONS 25. - 28. AUGUST

<b>Tøffe krav i Arktis </b>  

Tøffe krav i Arktis

ONS-STUDIO: Tilsynssjef Anne Myhrvold fra Petroleumstilsynet kan ikke understreke sterkt nok hvor ekstreme kår det er i arktiske strøk. Oljeindustrien blir møtt med tøffe krav til sikkerhet i Barentshavet.
Andre innslag: Hege Kverneland om å havne på listen over mektigste oljekvinner i USA. Marius Holm i Zero om lønnsomheten i Arktis. Intervju med den nye sjefen i ExxonMobil.