• FOTO: Joel Ryan

En måned igjen til Kiss-konserten

- Det blir utsolgt, mener arrangøren.

Lørdag 8. juni braker det løs på Viking Stadion i Jåttåvågen. Når bandet som på hver konsert introduserer seg selv som "the hottest band in the world" tramper inn på sine høye sko akkompagnert av kraftige pyroeffekter, vil det etter alt å dømme være stinn brakke på stadion. Det mener i hvert fall Martin Nielsen i arrangørfirmaet Live Nation.

Nielsen vil ikke gå ut med konkrete salgstall, men sier at han er optimistisk.

- Vi kommer til å ha samme kapasitet som på Mods, og det klarer vi å selge ut.

Les også

Kiss til Viking stadion

25.000 billetter blir lagt ut for salg når det amerikanske rockebandet kommer til Stavanger 8. juni neste år. – Dette er som en drøm, sier Kiss-fan Ken Arve Jonassen.

 

Mods trakk som kjent 25.000 publikummere. I oktober i fjor var 18.000 billetter solgt til Kiss-konserten 8. juni, hvor de lokale storhetene Kvelertak og Ingenting varmer opp. Publikumsrekorden for Kiss i Norge er med andre ord slått allerede. Bandet trakk 17.000 personer da de spilte i Bergen i 2008.

 

 

Les også

Siste fra Kultur

 • Hamlet

  1 2 3 4 5 6

  Det er sjelden at et teaterstykke varer i nesten fire timer og likevel har man ikke lyst til at det skal slutte. Regissør Kjersti Horn, hovedrolleinnehaver Torbjørn Eriksen og ensemblet for øvrig har skapt en storslått og medrivende forestilling av Shakespeares mest berømte tragedie.

 • Lille Eyolf

  1 2 3 4 5 6

  Angår "Lille Eyolf" fra 1894 oss i dag? Mer enn man kanskje ville tro. Stykket skildrer et ektepar som nesten bukker under fordi deres funksjonshemmede barn dør. Henrik Ibsen avslører, som vanlig, stor innsikt i menneskesinnets irrganger.

 • Hiv o’ hoi for et show!

  1 2 3 4 5 6

  Det vil være en underdrivelse å si at årets Sabeltann-forestilling er full av overdrivelser. Den er tettpakket. Overlesset.

 • Peer

  1 2 3 4 5 6

  Kom dere snarest til Tou Scene. Så morsom og moderne har dere aldri sett Peer Gynt før, velegnet også for barnefamilier.

 • Sommerrevyen 2014

  1 2 3 4 5 6

  Fast innslag på bygderevyer er underbuksehumor. Det som ble servert i teltet på den nye rådhusplassen i Sandnes, veksler mellom det flaue og det skikkelig lattervekkende.

 • Mot naturen

  1 2 3 4 5 6

  Anslaget seier alt: Ei ørn svevar på himmelen i majestetisk ro. Ho er fri som fuglen, har totalt overblikk, ørneblikk over det mektige, opne naturlandskapet.

 • If I Stay

  1 2 3 4 5 6

  Pussig, men to av ukas premierefilmer handler om nær døden-opplevelser. "If I Stay" kommer noe heldigere fra det enn "Heaven is for Real".

 • A Walk Among the Tombstones

  1 2 3 4 5 6

  Det er relativt bankers å sette Liam Neeson til å spille desillusjonert, forsoffen og avdanket, og han skuffer på ingen måte denne gang heller.

 • The Maze Runner

  1 2 3 4 5 6

  Dette er en slags moderne "Fluenes Herre"-historie som blandes godt sammen med "The Hunger Games", "Lost" og "Battle Royal"

 • Heaven is for Real

  1 2 3 4 5 6

  Jeg kan godt være med på en filmatisk og filosofisk-religiøs drøfting av hvorvidt et lite barn har besøkt himmelen i en nær døden-opplevelse. Men ikke når det gjøres så pinlig dårlig som i "Heaven is for Real".

Siste nytt

Siste 100 saker