Fire personer siktet for trusler

De fire mennene erkjenner at de søndag ettermiddag var hjemme hos fornærmede, men nekter samtidig for å ha fremsatt trusler.

I 17.00-tiden søndag ettermiddag fikk politiet melding om at flere personer truet en mann på Kvernaland i Time kommune. Det var den fornærmede selv som meldte fra om truslene.

En snau time senere ble tre menn på 38, 26 og 23 år fra Dalane pågrepet. Klokken 22.00 samme kveld ble også en fjerde mann, en 19 år gammel mann fra Jæren, siktet for forholdet.

Nekter for trusler

Alle de fire mennene, som har status som siktet i saken, sitter i varetekt og er blitt avhørt i løpet av mandagen.

- De erkjenner at de var på den fornærmedes adresse, men nekter for å ha kommet med trusler. De har en annen versjon av hva som har skjedd på Kvernaland, sier politiinspektør Mina Kristin Rød til Aftenbladet.

På nåværende tidspunkt er det uklart for politiet hva som var motivet for de fire mennenes besøk hos fornærmede.

Politiinspektøren bekrefter overfor Aftenbladet at både den fornærmede og flere av de siktede er såkalte kjenninger av politiet.

Ransaking

Politiinspektør Rød bekrefter videre at det er blitt tatt beslag i saken. Politiet har også gjennomført ransakinger på de fire siktedes adresser.

- På nåværende tidspunkt ønsker jeg ikke å si hva som er beslaglagt, sier Rød, som vil vurdere om det er grunnlag for å holde de fire siktede i varetekt.

- I fortsettelsen vil vi se nærmere på beslagene som er gjort og også foreta flere avhør. Blant annet vil vi avhøre den fornærmede part og også vitner, sier politiinspektøren.

Les også

Siste fra Jæren

Siste nytt

Siste 100 saker