Rege tar gjenvalg

Håkon Rege (50) ønsker å fortsette som ordfører i Sola og tar gjenvalg neste høst.

- Vi er svært glade for at Håkon Rege har kommet til at han ønsker å stille seg til disposisjon for partiet og for kommunens innbyggere i fire nye år, sier Kåre Kvalvik, som er leder for nominasjonskomiteen i Sola Høyre.

Håkon Rege har sittet som ordfører i Sola kommune for Høyre siden 1999. Han har også en fortid i Fremskrittspartiet. I 1988 ble Rege den første Frp-ordføreren i landet, men et halvt år før valget i 1995 hadde han fått nok av Frp og meldte overgang til Høyre.

– Sola Høyre har stor respekt for jobben Håkon Rege har gjort som ordfører, og måten han har ledet kommunen på. Sola opplever for tiden en betydelig vekst, blant annet i næringsliv, innbyggertall og velferdstilbud, sier Kvalvik.

Høyres kommunestyrerepresentanter hadde frist til den 15. august med å gi tilbakemelding på om de ønsker gjenvalg. Ved fristens utløp hadde følgende 7 av Høyres 11 faste representanter svart at de ønsker å være med videre: Håkon Rege, Ole Ueland, Bjørn Enoksen, Idar Møller, Kirsten Lode, Tor Jan Reke og Arne H. Gravdal.

Les også

Siste fra Politikk

Siste nytt

Siste 100 saker