Flere julegavetips

Her skal du få tips til julegavene du blir husket for. Hvis du sliter med å finne på hva du skal pakke inn til jul, enten det er til deg selv eller andre, har vi 24 rødglødende julegavetips til deg. Her er tipsene fra 7-12:

7.

Philips Fidelio AS851

Dokkinghøyttaler for Android-telefoner

Mens iPod-brukere har tusenvis av kompatible lydprodukter å velge mellom, har Android-brukere hittil hatt sørgelig få alternativer for musikkavspilling. Grunnen er en manglende standard for plassering av mikro-USB-tilkoblingen som brukes på ulike Android-mobiler. Dette har Philips nå løst meden universal tilkobling, som gjør at nesten samtlige Android-baserte mobiler kan dokkes til høyttaleren med både musikkavspilling og ladefunksjon. Med sin ovale utforming gir Fidelio AS851 et stilrent inntrykk, og Philips sin digitale lydteknikk sørger for presis lyd med rikelig bass. Den innebygde forsterkeren leverer 30W RMS total uteffekt. En mindre og rimeligere modell med batteridrift, AS351, er også tilgjengelig.

Pris: ca 1500 kr

Philips.no

8.

Samsung UE46D6505

Smart 3DTV

En fet TV er den ultimate julegaven til hele familien, og takket være stor konkurranse er prisene blitt relativt hyggelige selv for en god TV. Samsungs lekre 6-serie fås i flere størrelser, men gjør seg ekstra godt i 46 tommers utgave eller større. Den er slank og diskret i utseendet, byr på  avanserte funksjoner og ikke minst et LCD-LED bildepanel med flott bildekvalitet. Du kan se 3D-film med skikkelig dybde, eller leke deg med Youtube, Facebook og filmleie via nettet gjennom Samsungs Smart-portal. Bare husk å kjøpe nok 3D-briller til hele familien.

Pris: ca 10.000 kr

Samsung.no

9.

Spotify Premium

Ubegrenset musikk

Til den musikkinteresserte vil man gjerne gi bort noe som er trivelig å lytte på, men det kan være vanskelig å velge rett cd. Enklere er det å gi bort et abonnement på Spotify slik at mottakeren selv kan spille akkurat hva han/hun vll. Premiumabonnementet innebærer ikke bare  at man slipper reklame, men at man får bedre lydkvalitet og kan lytte på mobilen selv uten oppkobling. Gavekort fins fra 1 måned opp til ett år.

Pris: 99-1188 kr

www.spotify.com

10.

Bang & Olufsen EarSet 3i

Designet headset

Motebevisste storbyfolk kan selvfølgelig ikke tenke seg å vise seg med noe billig plastskrap rundt halsen. Som headset til sin iPhone passer da kanskje Bang & Olufsens lekre hodetelefoner med innebygget mikrofon samt en knapp som enkelt skifter  mellom musikk og telefonsamtaler. De har dessuten støydemping som filtrerer bort forstyrrende bakgrunnslyd slik at du alltid hører lyden så klar som mulig.

Pris: 1750 kr

www.bang-olufsen.com

11.

Kodak Pulse W730S

Trådløse fotos

En fotoramme med et fint bilde av barna er en populær julepresang til farmor og farfar. Enda kjekkere er det å gi bort en digital fotoramme?? med masse bilder. Og denne kobler seg  dessuten opp på nettet, så den kan vise bilder fra Facebook. Man vet aldri hvilke nye, spennende bilder som dukker opp på skjermen, og de kan daglig oppdateres. Kodak Pulse ble best i test i årets store fotorammetest.

Pris: 1200 kr

www.kodak.no

12.

Dlink Boxee Box

Fleksibel film og musikk

Har man en eldre tv uten nettverk, er enkleste måte å få en moderne smart-tv ved å koble inn en media player. Og den beste akkurat nå er Boxee Box. Den henter  inn filmer, tv-serier og musikk fra internett og din egen samling, pakker det hele sammen og viser dette lekkert på tv-en, og du kan velge hva du vil ha med fjernkontrollen. Den siste oppdateringen gjør at den nå også støtter seg til Spotify og AirPlay fra iOS-enheter.

Pris: 1800 kr

www.dlink.no

Les 24 julegave tips på Lyd & Bilde

Les også

Siste fra Teknologi

Siste nytt

Siste 100 saker