Noreco har fått ny sjef

Oljeselskapet Noreco takker av toppsjef Silje Augustson og ansetter ny toppsjef i Cecilie O. Lindseth.

Publisert: Publisert:
Cecilie O. Lindseth
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

« lll»Ny toppsjef i det kriserammede oljeselskapet Noreco er juristen Cecilie O. Lindseth. Hun er utdannet fra Oslo og Frankrike og har yrkesbakgrunn fra advokatselskapet Arntzen de Besche sitt asiakontor.

Bytter ofte sjef

Det kriserammede oljeselskapet har hatt stor turnover på toppsjefnivå de siste åra:

Svein Arne Killingland gikk på dagen i 2014. Tommy Sundt overtok, men gikk på dagen i 2015. Siden da har hun som den gang var styreleder, styreleder, Silje Augustson vært fungerende direktør. Denne uka ble Cecilie O. Lindseth utnevnt til hennes etterfølger.

Styreleder Riulf Rustad overtok styreledervervet da Augustson ble direktør.

Les også

– Det haster med å finne en løsning for Noreco

Les også

Slutter i Noreco-styret

Fra lykkeligere dager i 2009: F.v. Noreco-toppsjef Scott Kerr og styreleder Lars A. Takla.

Norecos historie

Da Norwegian Energy Company (Noreco) ble etablert i 2005, var det stilt store forventninger til selskapet. Lyse var med som storaksjonær, det samme var Ståle Kyllingstad. Begge tapte millioner på investeringen sin.

Nedturene har kommet på løpende bånd, og lenge før oljeprisfallet. Flere ganger har selskapet vært nødt til å hente penger gjennom aksjeemisjoner for å sikre videre drift.

Selskapet har flyttet hovedkontoret fra Stavanger til Oslo, og har solgt seg ut av en del lisenser. Selskapet har i dag virksomhet i Norge, Danmark og Storbritannia. Selskapet er også notert på Oslo Børs.

Publisert: