Ny Westcon-kontrakt sikrer arbeidsplasser

Westcon Løfteteknikk AS har signert en ny samlekontrakt med Aibel AS verdt 40-50 millioner kroner i året.

Publisert:

Westcon Løfteteknikk har signert en ny kontrakt med Aibel. Her er Eskil Hovland i aksjon på Frigg-feltet. Arkivfoto. Foto: Westcon Løfteteknikk

Ola Fintland
Journalist

— Dette er kanskje den største kontrakten vi har signert, og det gjør at fundamentet vårt er sikret. Det er vanskelig å si nøyaktig hva den utgjør i kroner og øre. Men det er snakk om 40-50 millioner kroner i året, sier administrerende direktør Karl Johan Jentoft i Westcon Løfteteknikk.

Les også

Bristow skal fly Statoil for en milliard

Totalt har selskapet rundt 120 ansatte. 7-8 av disse har vært permitert den siste tiden.

— Dette sikrer arbeidsplasser og gjør at noen av de permiterte vil komme tilbake i jobb når vi kommer i gang, sier Jentoft.

Westcon Løfteteknikk har gjennom mange år hatt flere enkeltstående kontrakter med Aibel og disse samles nå i en kontrakt.

Les også

Statoil kjøper seg inn i letelisens i Uruguay

Den nye kontrakten omfatter alle tjenester og produkter innenfor Westcon Løfteteknikk sitt totalkonsept. Totalkonseptet omfatter alt fra salg og utleie av kraner og løfteutstyr, tjenester innen sakkyndig virksomhet og mekanisk, tilkomstteknikk og sertifisert sikkerhetsopplæring, samt prosjekt tjenester. Avtalene løper over 5 år med opsjoner på 1 + 1 år.

— Den nye kontrakten gir oss en fleksibilitet som gjør at vi kan jobbe innenfor mange områder, sier Jentoft.

Westcon Løfteteknikk AS ble etablert i 1993, en totalleverandør innenfor løfteutstyr, og har hovedkontor i Haugesund med avdelingskontor i Harestadvika i Randaberg.

Les også:

Publisert: