Annonsørinnhold

Aina Skailand og Kine Gundersen i M4U  har en tilnærming til rekrutteringsfaget som tar godt vare på både kandidater og selskap. Det blir det gode resultater av.  

Management 4 U (M4U) har spesialisert seg på rekruttering og konsulentutleie innenfor fagområdene økonomi, regnskap, revisjon og finans. Det gjør dem svært verdifulle, mener Kim Pettersen, som er daglig leder i Jansson & Larsen regnskap.

– Vår erfaring gjennom mange år er at M4U alltid finner motiverte og relevante kandidater til oss, sier Pettersen.

Deres kunnskap om bransjen, markedet og oss som selskap gir en trygg og profesjonell prosess med god oppfølging, sier Pettersen.

Verdifull kartlegging

God dialog fra start er et av suksesskriteriene for en vellykket ansettelse, sier rådgiver og daglig leder i M4U, Aina Skailand.

– Kartlegging av kompetansebehovet og en felles forståelse for hvor i organisasjonen kandidaten skal inn, gir det beste utgangspunktet for et godt resultat. I tillegg blir risikoen for å ansette feil person mye lavere.

Sammen med makker Kine Gundersen finner hun frem til riktige personer for rett jobb i små og store bedrifter – på tvers av bransjer i regionen.

På jakt etter fagspesialister innen økonomi, regnskap eller finans?

TEAM M4U: Kine Gundersen (t.v.) og Aina Skailand
Foto: Steinar Figved

Kvalitet og grundighet lønner seg uansett hva slags stilling det er snakk om, sier Gundersen.

– Det er ikke sånn at de samme kandidatene passer til samme stilling uavhengig av selskap. Derfor kartlegger vi alltid både kompetanse, personlige egenskaper og motivasjon.

Den profesjonelle tilnærmingen går igjen i hele spekteret av tjenester M4U tilbyr – fra rekruttering, til konsulentutleie og ressurser til midlertidig ledelse.

Fordi de konsentrerer seg om et bestemt fagfelt, blir de benyttet som sparringspartner av kandidater i forskjellige deler av karrieren.

– Vi jobber blant annet med å få nyutdannet fagpersonell ut i relevante jobber og bidrar til å bygge deres karriere, sier Skailand.


Vil du høre mer om M4U?

Kontakt Aina Skailand for et møte

Aina Skailand er DNV GL-sertifisert rekrutterer og daglig leder i M4U. Foto: Steinar Figved

       

    Bredt kandidatnettverk

Porteføljen til Stavanger-bedriften består av flere enn 3000 profiler innen økonomi, regnskap, revisjon og finans.


– Vi jobber kontinuerlig med research, og bruker mye tid på å holde nettverket oppdatert. På den måten kjenner vi alltid til hvem som er tilgjengelige for nye utfordringer, sier Skailand.


Selv om selskapet er kjent for å snu seg raskt, tar de aldri lett på oppdragene.  Å finne riktig person trenger ikke ta lang tid, men bedriften er aldri drevet av hastverk.


– Vi skal være en god rådgiver både for kandidatene og selskapene vi samarbeider med. Folk trenger tid til å reflektere.

I prosessen med rekruttering og utvelgelse benytter M4U seg blant annet av DNV GL-sertifiserte test- og analyseverktøy.


Fast ansatte konsulenter

Konsulentutleie utgjør en viktig del av aktiviteten til M4U. For å ivareta konsulentene best mulig, er alle fast ansatt i selskapet.

–  Det er viktig for oss at fagspesialistene våre får utvikle seg videre innenfor sitt fagfelt, og at de har et trygt og velbalansert arbeidsliv. Vi samarbeider tett og godt med kundene våre, sånn at konsulentene får god oppfølging både før og underveis i oppdraget, sier Skailand.

Konsulentgruppen til M4U utvides stadig, og består av høyt kvalifisert personell innen blant annet regnskap, lønn, revisjon og finans.


Er du klar for nye jobbmuligheter?

Brenner for faget

Skailand har flere enn ti års erfaring med konsulentutleie og rekruttering, er utdannet innen økonomi og administrasjon, og er i tillegg DNV GL-sertifisert rekrutterer. Gundersen er statsautorisert revisor med bakgrunn fra flere store selskap i regionen.

En viktig del av jobben som rådgivere er å holde seg oppdatert, forteller Gundersen:

– Vi brenner for rekrutteringsfaget og bruker mye tid på holde oss orientert om endringer i fag, systemer og behov. Vi lærer mye av hverandre, og følger også utviklingen gjennom vår kontinuerlige dialog med kandidater, konsulenter og kunder.


– Våre kunder får mer enn noen navn på en liste. Vi finner dem som velger jobb med hjertet. Rekruttering handler om folk. Og folk skal behandles med respekt.  

Kine Gundersen, rådgiver i M4U

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Management 4 U

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)