Annonsørinnhold

Midt i en av landets mest spennende næringsparker legges det opp til samarbeid på tvers av bedrifter og fellesfunksjoner. – Vi møtte vår største kunde over et slag shuffleboard – i vårt eget kontorbygg.

Det sier Morten Nessler, daglig leder i Solv og føyer til:
– Det er synergieffekt på sitt beste!

IT-selskapet som eies av de ansatte, har kontorer i Vestre Svanholmen 4, eller «vaffelbygget» som det også kalles. Det rutete bygget ligger like ved golfbanen, midt i Forus Næringspark. Bygget huser omtrent 600 ansatte.

Lokaler som gir vekst

Solv har opplevd en formidabel vekst fra ti ansatte i 2018, til 40 ansatte i 2020. Nessler legger ikke skjul på at mye av veksten skyldes beliggenheten.

– Forus er midt i gryta av Nord Jæren og har en etablert kollektivakse som bidrar til kort reisevei for både de ansatte og kundene våre, sier han. 


– På Forus er du en del av et felleskap av internasjonal kompetanse, innovasjon og verdiskapning. Her har vi alt vi trenger i en travel hverdag, enten om det er nærhet til flyplassen, restauranter, hotell eller flotte grønne turområder, føyer Solv-sjefen til.
Architecture, Sky, Photograph

Morten Nessler forteller at beliggenheten til Forus er mye av grunnen til den store veksten Solv har hatt . Foto: Schibsted Partnerstudio

Vil du jobbe på Forus?

Det menneskelige aspektet

Hvert bygg har egne driftsledere slik at alle leietakere skal føle seg ivaretatt og trygge. Her driftes alt internt, noe som innebærer trygghet og pålitelighet helt ned til detaljnivå. Alle bygg har moderne fasiliteter som gode treningsrom, dusjer, kantiner, og ladepunkter til både bil og sykkel. 


– Jeg får daglig kundebesøk, så det er betryggende å vite at de møtes av fantastisk hyggelige mennesker på bygget. Det er faktisk så hyggelig at våre kunder ofte kommer i ens ærend for den utsøkte maten i kantinen, sier Nessler. 

Han peker på at Seabrokers Eiendom er ekstremt fleksible og profesjonelle, men det er nok den menneskelige tilnærmingen han setter høyest.– Dette er folk jeg har blitt veldig glad i, forteller Nessler som senest i år fornyet leiekontrakten med ytterligere to år.

På lag med leietakerne

I løpet av de siste fem årene har antall leietakere doblet seg for Seabrokers Eiendom

Daglig leder Rolf Aarthun forteller at de er tilpasningsdyktige overfor egne kunder. Fleksibiliteten blir spesielt godt illustrert ved co-working-konseptet som i flere år har høstet gode tilbakemeldinger fra leietakere.

– Vi har prøvd ut konseptet i et par år med stor suksess. Vi får stadig henvendelser fra nye bedrifter med 1-20 ansatte som ønsker å etablere kontor i moderne og driftsøkonomiske bygg.
White-collar worker, Head, Face, Blue

Rolf Aarthun forteller at de ønsker både små- og store bedrifter velkommen til Forus. Foto: Schibsted Partnerstudio

– Her har selskaper i alle størrelser store muligheter for gode synergier, hvor man kan ha samarbeid på tvers av bedrifter og fellesfunksjoner. Se bare på Solv og deres kunder, forteller Aarthun.


Vil du jobbe på Forus?

Forus – det geografiske sentrum

Seabrokers Eiendom har i over ti år utviklet Forus Vest til å bli en del av landets største og beste næringsområder. Da det ikke gikk nok busser til Forus, ja da bygde de busskur på egen regning.  


– Vi jobber stadig med nye og smarte løsninger for å gjøre Forus til et av landets beste steder å jobbe. Vi har blant annet testet ut selvkjørende busser som fraktet de ansatte sømløst rundt mellom «hubene» i bydelen, forteller Aarthun. 


– I forbindelse med etableringen av Yago - Forus testarena her på Forus, har vi også satt av et område til mobilitesbedriftene som skal inn der, hvor vi er i ferd med å bygge opp et teknologisenter innen autonomi og mobilitet i Vestre Svanholmen 12 sammen med KVS og endel andre tech-selskaper.


Trygghet og kontroll 

For Nessler og Solv er det ingen tvil om hva som skyldes den store veksten de har hatt de siste årene: – Det skyldes uten tvil Seabrokers Eiendom og beliggenheten på Forus. Det gir oss trygghet, kontroll og og forutsigbarhet, så kan vi fokusere på å drive selskapet på best mulig måte.

LEDIGE LOKALERVestre Svanholmen 12

Vestre Svanholmen 14

Vestre Svanholmen 5

Vassbotnen 23

Rolf Aarthun

Daglig leder, Seabrokers Eiendom

(+47) 51 81 54 29
(+47) 957 00 394

rolf.aarthun@seabrokers.no

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Seabrokers Eiendom

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)