Annonsørinnhold

Som første fotballklubb i Norge erstatter Viking sesongkort med det nye produktet Viking+. Det nye abonnementet gir deg lavere pris, skreddersydde løsninger og langt større valgfrihet.

– Dette er noe vi har gledet oss til å dele med Viking-familien i lang tid. Det har vært fantastisk å få folk tilbake på stadion igjen, og det har gitt oss en skikkelig boost. Nå håper vi at dette abonnementet skal åpne opp stadion for enda flere, samtidig som vi utvider tilbudet for for eksisterende fans, forteller markedssjef i Viking, Kjartan Salvesen.

Den nye abonnementsløsningen får navnet Viking+ og markerer overgangen fra tradisjonelt sesongkort til abonnement. Viking vet at pris er viktig for folk og derfor reduseres prisene på de fleste kategoriene.

Priser

   Gull: 299,-/mnd

Sølv: 229,-/mnd

Mørkeblå: 169,-/mnd

Ung 6-18: 49,-/mnd

Ung 6-18 Gull: 89,-/mnd

Felt O: 119,-/mnd

Honnør: 149,-/mnd

Student: 99,-/mnd

HC: 109,-/mnd

Font

Foto: Lars Kristian Aalgaard

Abonnement fra 49 til 299 kroner

Du lurer kanskje på hvordan dette fungerer? Du kjøper abonnement på samme måte som du kjøpte sesongkort i fjor, men forskjellen er at du betaler en fast sum i måneden. Et Viking+ medlemskap over 12 måneder vil være rimeligere enn hva sesongkortet kostet i fjor.

Så lenge du er medlem av Viking+ vil du beholde ditt eget sete på SR-Bank Arena. Det betyr at du ikke trenger å fornye medlemskapet hvert eneste år. Nå er setet ditt til odel og eie. I tillegg får du tilgang på eksklusivt innhold hele året, ikke bare i fotballsesongen.

Hvis du melder deg inn i Viking+ før 15. desember får du til og med navnet ditt i designet av den nye bortedrakten. Ja, du leste riktig. Det vil si at flere tusen navn skal pryde bortedrakten i 2022-sesongen.

Viking+ koster 49 kroner i måneden for de yngste, og opp til 299 kroner for de beste setene på stadion.

Kjartan Salvesen, Markedsansvarlig i Viking Fotball

– Vi er sikre på at Viking+ ikke bare gir fansen større valgfrihet, men også gjør stadion mer tilgjengelig for folk flest, uansett alder. Istedenfor å betale en stor sum hvert år, betaler du en lav månedskostnad med et abonnement som passer for deg.

Publikum sørger for fotballfest

Den splitter nye abonnementsløsningen er motivert av et ønske om å få flere til å oppleve den fantastiske stemningen og opplevelsene på SR-Bank Arena.

Salvesen forteller at publikum er noe av det aller viktigste for Viking og prestasjonene til laget, og han håper å se både kjente og nye fjes i den kommende sesongen.

– Det var helt spesielt da vi fylte stadion til randen hjemme mot Sandefjord. Med én mann mindre og med 14.000 mørkeblå fans på tribunen klarte vi utrolig nok å kjempe hjem tre poeng. Mye takket være det enestående publikummet. For meg er dette et bilde på årets sesong i Viking, sier Salvesen.Bli med og støtt Viking Fotball neste sesong

Først i Norge

Viking er den første fotballklubben i Norge som helt og holdent går for en abonnementsløsning. Salvesen er kjempespent på responsen og vil selvsagt sørge for at alle får den hjelpen de trenger når det kommer til bestilling og betaling.

– Vi skal selvsagt bistå med kjøpshjelp for de som trenger det og være behjelpelig med å finne det produktet som passer for deg. Ingen er like, og det er nettopp derfor vi legger opp til flere løsninger i ulike prisklasser.
Har du spørsmål om abonnementet?

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Viking Fotball

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)