Bo i det grønne – tett på byen

I de nye rekkehusene på Havretoppen bor du landlig og idyllisk, med uteplass eller takterrasse – bare en spasertur unna sentrum.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

Block Watne-prosjektet Havretoppen ligger luftig og sørvestvendt på en høyde på Kjeller. Her har du kulturlandskap rundt deg, og Lillestrøm sentrum bare en spasertur unna.

– Arkitektens overordnede plan har vært å skape et best mulig bomiljø ved å spre byggene ut som fingre på tomten. Det bidrar til å sikre gode lysforhold for alle, og gir gode utearealer for lek og rekreasjon, sier distriktssjef for Block Watne på Romerike, Ole Magnus Huser.
HER KAN DU LESE MER OM NABOLAGET HAVRETOPPEN

HYGGELIG STED Å BO: Alle boligene har romslige uteplasser.

Godt tilrettelagt for barnefamilier

I byggetrinn to kommer 20 rekkehusleiligheter med salgsstart den 10. september. Rekkehusene er spesielt godt tilrettelagt for barnefamilier, og har enten to eller tre etasjer, flere med stor takterrasse. Alle rekkehusleilighetene har eget uteområde på bakkeplan. Fasadene er i stor grad royalimpregnert treverk, noe som gjør vedlikeholdsbehovet minimalt.

– På Havretoppen er det antall enheter som var begrensningen i reguleringen, ikke antall kvadratmeter totalt. Det gjør at det blir relativt god plass mellom byggene, forteller salgskonsulent Westgaard.
HER KAN DU LASTE NED PROSPEKTET FOR HAVRETOPPEN

Grønt og tilnærmet bilfritt

I tillegg er parkeringen lagt under bakken for å gjøre området tilnærmet bilfritt. Havretoppen vil totalt omfatte 78 boliger, fordelt på leiligheter og rekkehus.

– Havretoppen har leiligheter som passer for alle livsfaser, enten du er førstegangskjøper, en familie på jakt etter et godt sted å bo, eller om du ønsker en bolig med minimalt vedlikeholdsbehov, sier salgskonsulent i Block Watne, Pål Westgaard.

Til tross for den vanskelige tiden vi er inne i med Covid 19, er det allerede solgt 22 av 42 leiligheter i byggetrinn 1. Den 10. september er det salgsstart på byggetrinn 2. med 20 nye rekkehus. Gå inn på hjemmesidene til Blockwatne.no for mer info vedrørende salgsstart.

Slik er boligene

De 20 rekkehusene i andre byggetrinn spenner fra 139 m2 BRA til 178 alle med egen terrasse eller balkong. Boligene er lyst og moderne innredet, med gode vindusflater og skyvedør til uteområdet.

Det er kjøkken- og baderomsinnredning fra HTH, integrerte hvitevarer fra Siemens, eikeparkett i alle tørre rom, heis opp fra garasje i kjelleren og ferdig opparbeidede uteområder med beplantning og lekeplasser. Boligene varmes opp med fjernvarme, også varmtvannet i kranene.

– I Block Watne er vi opptatt av å skape gode bomiljøer i prosjektene våre. Da er det viktig at byggeprosjektene har boliger som passer for mange ulike kjøpere, og som skaper sosiale arenaer og fellesskap, sier distriktssjef Huser.

HER KAN DU LESE MER OM BOLIGENE PÅ HAVRETOPPEN

OVERSIKTSBILDE: Havretoppen har Lillestrøm på den ene siden og jorder så langt øyet kan se på den andre siden.

Kort vei til byen og marka

Havretoppen ligger et stenkast unna Kjeller, med både høgskole og Forskningssenteret. Det er 2,3 kilometer til Lillestrøm sentrum, og vil du ta bussen, stopper denne rett utenfor boligene.

– Her får du både by og land tett på. Rett utenfor boligen din får du store, grønne områder med jorder og kulturlandskap. Det er også kort vei til friluftsliv som sykling og skigåing i Romeriksåsen, sier Westgaard i Block Watne.

Meld deg som interessent før salgsstart!