Herskapelig i sjøkanten

Det er ikke mange eiendommer som kan skilte med egen strandlinje, og da er det gjerne med høy prislapp. Utenfor Bergen dukker det derimot en sjelden gang opp unike muligheter. Denne boligen på Bjorøy ble forhåndssolgt allerede før første visning.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

Kun 15 minutter i bil fra sentrum ligger idylliske Bjorøy. Like etter tunnelen som knytter øyen til fastlandet finner du Fløsteinspollen 1, en fantastisk familiebolig som nå er blitt solgt bare dager etter den ble annonsert.

– Her får den nye eieren fantastisk natur og nærhet til sjø. Her på Bjorøy kan man kjøpe eiendommer som ikke finnes i det sentrale Bergen, sier Andrea Tonholt, selger av boligen.

Hun nevner ekstremt god plass og nærheten til sjøen som noe av det som nettopp gjør denne eiendommen så unik.

– Her får kjøperen privat sandstrand på sin egen eiendom, sier Tonholt og legger til:

– Vi har også satt stor pris på at boligen og eiendommen er så romslig, vi har hatt mange hyggelige stunder sammen med venner og familie her.

Megleren er ikke i tvil om hvorfor boligen ble solgt allerede før visning.

– Som selger nevner er eiendommen og beliggenheten unik. Boligen ble solgt for 11,2 millioner, noe som er den dyreste boligen solgt på Bjorøy noen gang, forteller Christer Vikebø, eiendomsmegler i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen.

En tilgjengelig boligdrøm

I salget av eiendommen medfølger også en utleiebolig som inneholder to toroms leiligheter. Dette kommer i tillegg til den praktfulle og herskapelige eneboligen, sandstranden og naustet. Ifølge Vikebø, bidrar det til å gjøre boligdrømmen tilgjengelig for flere.

– Leilighetene har vært utleid for 7500 kroner hver, dette gjorde at eiendommen var innen økonomisk rekkevidde for svært mange.

– Jeg tror altfor få setter seg ned og ser på hva som faktisk er mulig dersom de har en eiendom med utleie. Realiteten er at man ofte får langt bedre eiendommer og langt bedre økonomi, forklarer megleren.

Perfekt for barnefamilier

Fra boligen er det gangavstand til både skole og barnehage. Bussholdeplass ligger også like i bakkant av boligen, som igjen ligger rundt ett minutt fra tunnelen til fastlandet.

– Stranden er også langgrunn, det er kjekt for barna, og ikke minst så føles det tryggere for oss voksne.

I bakgrunnen hører du også lyden av bølgeskvulp som slår mot din egen sandstrand. Her ligger virkelig alt til rette for å nyte tilværelsen i landlige omgivelser, omkranset av vakker natur og den romslige hagen med egne frukttrær og bærbusker.