Treningsfrue om betakaroten: Beholder fargen hele året

Treningsfrue er ikke i tvil om hvilket produkt hun velger for å få en gyllen og dyp brunfarge – uten å eksponere huden for sol.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

Mange kjenner Treningsfrue, eller Camilla Aastorp Andersen, som en sunn og inspirerende treningsprofil. Hun har brukt betakaroten fra Good For Me i mange år og er svært fornøyd med effekten til bestselgeren Betakaroten Gold.

– Jeg digger å ha litt farge gjennom hele året. Ettersom jeg trener mye og har generelt lite klær på innendørs gjennom vinterhalvåret, er det deilig å ha en gyllen og fin farge – selv på de kaldeste dagene. I tillegg er det er pluss at produktet er utviklet i Norge og laget av naturlige råvarer, sier Camilla.
SUNN PROFIL: Jeg har de siste årene hatt veldig god erfaring med Betakaroten Gold, og produktene er så bra at jeg ikke ser noen grunn til å bytte produsent, sier Camilla. Foto: Treningsfrue/Camilla Aastorp
SUNN PROFIL: Jeg har de siste årene hatt veldig god erfaring med Betakaroten Gold, og produktene er så bra at jeg ikke ser noen grunn til å bytte produsent, sier Camilla. Foto: Treningsfrue/Camilla Aastorp

Veldig fornøyd

Betakaroten Gold er utformet med en vegansk softgel, og kilden til betakarotenet er helt naturlig og hentet fra grønnalger.

– Jeg opplever at jeg blir raskere brun enn tidligere, og at Betakaroten Gold gir meg en fresh farge året rundt. Det er også positivt at produktet er vegansk og ikke testet på dyr. I tillegg bruker de kokosolje fremfor raffinert olje, sier Camilla.

Her kan du lese mer eller bestille Betakaroten Gold til 40% rabatt.

https://betakarotengold.no/?utm_source=content&utm_medium=vg&utm_campaign=bgno20&utm_content=treningsfrue-om-betakaroten-beholder-fargen-hele-aret NATURLIG: Betakaroten Gold er vegansk og ikke testet på dyr.
NATURLIG: Betakaroten Gold er vegansk og ikke testet på dyr.

Betakaroten fremfor solarium

Treningsprofilen er svært bevisst på å bruke solkrem året rundt, og ettersom hun ikke lenger bruker solarium, er betakaroten et sunt alternativ som fungerer godt for henne.

– Huden forblir gyllen og fin, og i sommermånedene opplever jeg at jeg får raskere farge. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med produktet, sier hun.

Betakaroten Gold kommer i tre ulike varianter, inkludert smakfulle gummies. Les mer her.

Positiv effekt på huden

EKSPERT: Kosmetisk sykepleier Mariam driver Natural Beauty Clinic.
EKSPERT: Kosmetisk sykepleier Mariam driver Natural Beauty Clinic.

Kosmetisk sykepleier Mariam Larsen er opptatt av at kundene hennes skal beskytte huden året rundt. Dette er spesielt viktig mot våren og sommeren, når solen kommer for fullt. Hun anbefaler å unngå lang steking i solen så raskt den dukker opp, men heller gå for solbeskyttelse og antioksidanter i form av betakaroten.

– Slik får du en gradvis tilvenning til solen og dermed en sunn og varig brunfarge, sier hun.

– Det viktigste er solbeskyttelse og antioksidanter. Sistnevnte er fint å bruke som serum under solkrem og i form av kosttilskudd.

Betakaroten er en antioksidant, som omdannes til vitamin A i huden. Vitamin A er et av de viktigste ingrediensene når det kommer til hud, da den har flere positive effekter.

Lyst til å prøve Betakaroten Gold til 40% rabatt? Du finner den her

GYLLEN OG JEVN FARGE: Betakaroten Gold kan bidra til en ekstra gyllen, jevn og fin brunfarge som varer.
GYLLEN OG JEVN FARGE: Betakaroten Gold kan bidra til en ekstra gyllen, jevn og fin brunfarge som varer.

Farge hele året rundt

Betakaroten er et produkt som med fordel kan brukes året rundt, ifølge Larsen.

Siden dette er et fargestoff, vil dette gi en fin farge og glød til huden.

– På vinteren føler man seg kanskje litt ekstra gusten i huden, og da vil dette være et godt og sunt alternativ til solarium. Jeg vil oppfordre alle til å unngå bruk av solarium da dette er ekstremt skadelig for huden, understreker hun.

Selv går hun aldri ut av døren uten solkrem. Hun opplever at hun blir mye raskere brun når sommeren kommer ved bruk av betakaroten enn før når hun ikke brukte det.

– Mange tror at dersom man bruker høy solfaktor, så blir man ikke brun, men dette er helt feil. Man får heller en «sunn» brunfarge som varer lenger, påpeker hun.

Klikk her eller fyll ut skjemaet under for å bestille Betakaroten Gold med rabatt!