Boligdrøm for barnefamilier

Boligbytte tvinger seg gjerne på når to blir tre og etter hvert kanskje fire. Christer R. Vikebø, megler i PrivatMegleren, forteller at barnefamilier flest har samme kriterier på toppen av listen.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

Vi treffer ham i Kjenndalstoppen 57, en bolig som ifølge Vikebø er en ideell bolig for en barnefamilie.

Denne boligen ligger helt i enden av en blindvei, i et nabolag som passer ypperlig for barnefamilier. Her finnes blant annet lekeplass med disser, rutsjebane, sandkasse og lekehus. Dette er en hyggelig møteplass for liten og stor. Perfekt når energifulle barn trenger en liten luftetur.

Det er også gangavstand til skoler og barnehager.

Kringlebotn skole ligger cirka 1,3 kilometer unna. Her går man på inngjerdet fortau hele veien - man bruker vel 10 minutt ned. Nærmeste barnehage er Helldalsåta, her kan man gå snarvei uten å gå i veien. Det tar rundt 4 minutter.

Se annonsen for Kjenndalstoppen 57

Praktisk og riktig

Vikebø forteller at de fleste barnefamilier ønsker å unngå oppussing, de vil ha boliger de kan flytte rett inn i.

Svært mange ønsker å unngå kombinasjonen barn og oppussing. Boligen i Kjenndalstoppen 57 er modernisert så sent som i 2014. Jeg synes i tillegg selgerne her har vært spesielt flinke til å velge gode løsninger og kvaliteter.

For boligens løsning er slett ikke uvesentlig.

De fleste trenger minst tre soverom, denne boligen har fire, med mulighet til fem. I tillegg er det svært praktisk med mer enn ett bad, noe man også finner her.

En annen detalj Vikebø mener de fleste småbarnsforeldre vil sette stor pris på med denne boligen, er å ha en stue nummer to.

At boligen er på hele 153 kvadratmeter vil garantert bli verdsatt i hverdagen. Man slipper å «sitte oppå hverandre».

Se planløsning og flere bilder av denne boligen.

Barnevennlig

Har man barn er det godt å ha mulighet til å også oppholde seg utendørs. Det er her ord som «barnevennlig» gjerne kommer inn.

Ved denne boligen er det store solrike uteplasser i de fleste himmelretninger og en hyggelig liten hage med ulike frukttrær. Her kan man både leke og grille. Her er også en garasje til bil, som i tillegg er praktisk for barnas uteleker.

Gaten er videre rolig og i nabolaget finnes det en flott lekeplass. Her er også benker og grill, samt en liten basketballbane - som kan brukes til det meste.

Her er også turterreng. Like bak huset går det turstier på det "lille" fjellet Såta. Dette er et flott område for barn med mange muligheter, vinterstid er det for eksempel fint å gå på ski på Totland som er en kort kjøretur unna.

En praktisk hverdag

Ifølge Vikebø er en praktisk hverdag også på ønskelisten til de fleste barnefamilier. Med jobb og små barn er det viktig at logistikken går opp så enkelt som det lar seg gjøre.

Foruten kort vei til barnehage og skole, er man opptatt av at det praktiske i hverdagen. Det kan dreie seg om reise til og fra jobb eller adkomst til bykjerne.

For den aktuelle boligen i Kjenndalstoppen bør ikke det by på store problemer. Med bil kommer man seg raskt rundt til de ulike bydelene. Busstopp ligger også like ved.

Her er det hyppige bussavganger mot både byen og sørover mot Lagunen. 80-bussen hyppig direkte til og fra sentrum via Haukeland.

Bussen går videre til Nesttun, hvor man kan hoppe på Bybanen - enten til sentrum eller til Lagunen og Flesland.

Dagligvare kan man plukke opp på vei hjem på Rema 1000 i bunnen av Sandalsringen - temmelig nøyaktig 2 km unna.

Kommer man fra bykjernen finner du Coop Extra i Sædalen - ca 1,5 km unna. Det man ikke finner i umiddelbar nærhet finnes trolig på Nesttun.

Vikebø tror både boligen og beliggenheten kan passe for svært mange.

Jeg vil tro den er ideell for en barnefamilie, men beliggenheten med sol- og utsikt gjør nok at den også kan være aktuell for både unge uten barn og eldre som ønsker å gå bytte ut enebolig og stor hage med en litt mer praktisk hverdag.

Vil du vite mer om boligen i Kjenndalstoppen 57 kan du lese mer og se flere bilder herVurderer du selv boligsalg og likte denne måten å annonsere bolig på bt.no, kontakt oss for en hyggelig boligprat.