VELKOMMEN TIL GAMLE AUSTRÅTTVEI 14: Her får du en lekker og moderne funkisbolig.
VELKOMMEN TIL GAMLE AUSTRÅTTVEI 14: Her får du en lekker og moderne funkisbolig.

Eksklusiv og lekker funkisdrøm

I et marked med stor etterspørsel etter familieboliger er det sjelden de mest ettertraktede boligjuvelene legges ut for salg. Gamle Austråttvei 14 er ett av unntakene.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

Med beliggenhet i et naturskjønt og sentralt boligområde på Austrått i Sandnes kommune, har denne fantastiske familieboligen kvaliteter utover normalen. Det første du legger merke til er den lekre hagen. Eiendommen er preget av definerte og eksklusive uteområder som er planlagt av hagearkitekt.

– Hvert hjørne av eiendommen og boligen er ekstremt velholdt, sier Erlend Haglund, Eiendomsmegler MNEF, partner og daglig leder i PrivatMegleren Galleri.

– For interessenter som verdsetter kvaliteter, så er denne boligen verdt et besøk. Her er det bare å ta med flyttelasset og begynne å nyte, legger han til.

Enorm takterrasse

Fra boligen er det flott langstrakt utsikt mot turområder, nuter og Sandnes sentrum.

Sol og utsikt nytes aller best fra den store takterrassen.

– Det er en enorm takterrasse som strekker seg rundt hele øverste etasje. Dermed kan du flytte deg etter sol og vindforhold. Det er klargjort og forsterket om man ønsker seg jacuzzi på takterrassen, sier Haglund.

Boligen oppleves som stilfull og eksklusiv, med hvite overflater, gyllent parkettgulv og stemningsfull downlightsbelysning i himlingen. En moderne, gjennomgående gasspeis rammer inn stuen som en flott detalj. Stuen har i tillegg vannbåren varme i gulvet. Det er god plass til både sofagruppe og spisebord, og ved spisestue-sonen er det utgang til en herlig hagestue.

– Selger har vært ekstremt fornøyd med hagestuen, ifølge Haglund, og legger til:

– Her har familien hatt mange fine stunder. Et flott samlingspunkt for både venner og familie.

Boligen har vannbåren varme og god ventilasjon som sikrer et godt inneklima. Av andre kvaliteter verdt å nevne er det også en stor garasje, også med gulvvarme. Boligen har ellers en skjermet godkjent utleiedel.

– Boligen passer for familier, eventuelt noen som vil bo med komfort og i tillegg setter pris på gode leieinntekter, sier Haglund.

Godt tilbud

Austrått har også mye å tilby dem som er glad i natur og friluftsliv. I nærheten av boligen ligger Vedafjellet som gir storslagen utsikt over store deler av Jæren, Lutsi, Sviland, Sandnes og Stavanger. Du finner også Ragnhildsnuten er en fin lavterskeltur for hele familien.

– Boligen er i et etablert nærområde med alt en kan tenke seg. Enten det er turområder, servicetilbud, skoler, barnehager eller idrettsanlegg. Det er heller ikke langt ned til Sandnes sentrum, sier Haglund.