Landet så flød av olje å cognac

DRØSET: Von Winckelhumpen har det med å bekymre seg.

Publisert: Publisert:

  • arild i.

Akkorat nå e det veldig vanskelige tider. Vi må rasjonere på tonic wateret, og i botikkhyllene e der så lide toalettpapir atte det fremstår så en misonnelsesverdige tilstand å ha forstoppelse.

Men det så bekymre von Winckelhumpen aller mest, e kronekorsen. Je vet atte firmaet hans drive med både import å eksport, men je tenke med meg selv, når je sidde onder hengebjerken udi haven - godt påkledde - å med hansker - atte der nok e mer av importen, enn av eksporten for øyeblikket, å da bler det jo ikke en gang knapper å glansbilleder, det så von Winckelhumpen sine sidde igjen med.

Kan du ikke bare handle i en aen valotta, har je sport.

Men det e visst ikke lige enkelt så je tror. Von Winckelhumpen sie det, atte hvisomatte det om atte an skolle kongvertert det an har i norske kroner nå, så måtte an gått over til monolpenger, for det atte det e den eneste valottaen du får lov til å veksle norske kroner i nå.

Hva gir du meg?

Vi brokte jo å ver det rigeste landet i verden.

Landet så flød av olje å cognac.

Hvor ble det av?

Sparepengene til de så e så moderenes atte de ikke bruge madrassen så bank, e jo borte så dogg for den blege morgensolen.

Det eneste lysponktet oppi dette, e jo det atte nå så der ikke e mere toalettpapir å få tag i, så kan vi jo alltids gå i minibanken å ta ud pengene våre, så ikke har noen verdi lenger, å bruge de til å tørke oss bag med.

Det va kanskje ikke det de så for seg, når de designte den nye seddelserien, men akkorat nå tror je faktisk det e rimeligere å tørke seg med norske sedler, enn det e å importere kostbart toalettpapir fra udlandet.

Et aent prodokt så e blitt altfor dyrt, e sånne briketter så polakkene våre bruge til å tenne i peisen med, for å få et fint bål så vi kan varme osser på. I dette tilfellet og, må je innse, e det blitt mere regningsvarenes å bare tenne i peisen med en hondrelapp. Du kan jo kalle det en effektivisering - for vi hoppe jo over et ledd.

Publisert:

Drøset arild i.

  1. Tourist guide to Farter

  2. Tourist guide to Madly

  3. Tourist guide to Bighill

  4. Tourist guide to Taste

  5. Tourist guide to Eelfarm

  6. Tourist guide to Youtoowagon

  1. Drøset arild i.
  2. Drøset