Opprob for rettferdighed

DRØSET: Det e veldig trist atte den bosstreiken e over.

 • arild i.
  arild i.
Publisert: Publisert:

For det atte von Winckelhumpen kom innom i døren efter at han hadde vert å tisst nede ved Stokkenvannet, det lille, med kongepoddelen Frederic, den hjernedøde kjøteren, å da hadde det gått opp for an atte nå va det slotten.

Her hadde både han å de andre miljøaktivistene så kjøre sånne Teslen-biler endelig fått lov til å ha kollektivfeltet på Maldeveien helt for seg selv noen dager, å beste det va så kom bossjåførene å de så eie bossene til enighed, å så va streiken over.

Det går jo ikke an.

Von Winckelhumpen ble jo helt knuste.

Der e jo ikke noen så reise med bossen lenger. Når vi ska noe sted, får vi jo bare polakkene våre til å bile oss, hvis ikke vi snakke om sånne entosiaster så von Winckelhumpen da, så preferere å trekke på seg kjørehanskene å sedde seg bag rattet selv. Så egentlig betyr det jo ingenting om bossene rolle, eller ikke. Mest av alt e de jo bare noe så e i veien for Teslen-bilene så kjøre i kollektivfeltet på Maldeveien.

– Vi må få en slott på denne elendigheden, sa von Winckelhumpen.

Å je e bent frem helt enige med an.

Bossene må ikke få lov til å bruge kollektivfeltet, for de kjøre jo så sent. Åsså stanse de på helt uventede steder, bare for å slippe allmuen av å på.

Gå an.

Teslen-sjåfører kan få både høyt blodtrykk å hjerteinfarkt av mindre.

Her kjøbe ordentlige mennesker Teslen-biler til hondretusenvis av kroner for å få lov til å kjøre i kollektivfeltet på Maldeveien, å så komme de bossene med follt av representanter for de arbeidende klasser inni, å ska liksom kjøre i veien for de.

Det har gått for langt.

Så von Winckelhumpen sie:

– Der finnes ikke rettferdighed i verden.

Å je konne ikke sagt det bedre selv.

Nei, nå kjenne je det, atte je pillemann må ha meg en liden jinn onder hengebjerken udi haven, mens je beondre de flotte kolørene på høstløvet.

Publisert:

Drøset arild i.

 1. Den eneste sanne guiden til partiene som stiller til valg mandag

 2. Ja til ulighed!

 3. Gasser i drivhuset

 4. Hosk å bruge monnbind

 5. Tourist guide to Oceansfjord

 6. Tourist guide to the Sir Dale

 1. Drøset arild i.
 2. Drøset