Partiguiden

DRØSET: Her er den eneste sanne guiden til partiene som stiller til valg mandag. Lykke til med valget, eller med å stange hodet i nærmeste vegg.

  • arild i.
    arild i.
Publisert: Publisert:

MDG:

icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Økofascistisk parti, også kalt Miljøpartiet De Galne. Vil at Norge skal gå tilbake til naturalhusholdning. Et opplagt valg for alle som går i skogen for å gi trærne en god klem innimellom fleinsoppsankingen.

Venstre:

Midt mellom alle stoler-parti som oppløste seg selv og senere slo seg sammen med seg selv igjen. Svarer du «vet ikke» på alle politiske spørsmål, er dette partiet for deg.

Rødt:

Kommunistparti. Sannsynligvis verdens eneste anti-intellektuelle parti utelukkende for intellektuelle. Partiet er for oljearbeidere, men imot olje. Stiller med en føkkings Stokka-soss som stortingskandidat.

De kristne:

Norges svar på Taliban, bare med kristenfundamentalistisk fortegn. Kjemper for at Norge skal bli en kristen stat.

SV:

Verdens største venstrepopulistiske parti for premenstruelle kvinnelige lærere som foretrekker å sy sine egne klær. SV er imot Berlin-muren, farge-tv og kristendommen, men samtidig bittelitt for Jesus.

KrF:

Partiet for alle velgere som er uønskede fostre. Er i likhet med SV imot farge-tv. Se ellers Venstre.

Arbeiderpartiet:

Parti for folk som drikker øl. Ellers: Se Høyre.

Høyre:

Parti for folk som drikker vin. Ellers: Se Arbeiderpartiet.

Fremskrittspartiet:

Høyrepopulistisk parti som ble grunnlagt med midler fra apartheidregimet i Sør-Afrika. Jobber for å innføre et lignende samfunnssystem i Norge.

Senterpartiet:

Populistisk tøyseparti, tidligere kjent som Bondepartiet. Vil skjære over strupen på alle rovdyr i hele verden. Mest for folk i omegnen, krypskyttere med dieselbil, og militante kolonihage-entusiaster.

Godt valg!

Publisert: