Fritt skilt

Hvis tante hadde hatt, ville hun neppe vært gift med onkel.

  • Jøsus
    Jøsus
Publisert: Publisert:

Hvis jeg ble skilt, kunne jeg ha kjøpt de største høyttalerne jeg fant og satt dem foran sofaen i stua, på hver sin side av den gigasvære tv-en jeg hadde kjøpt. Jeg kunne ha spilt den verste kirkebrennersatanrocken som fantes, hvis jeg hadde likt melodien.

Hvis jeg ble skilt, kunne jeg ha sovet til langt utpå dagen annenhver helg og spist pizza til frokost. Jeg kunne ha drukket øl fra jeg sto opp de helgene ikke ungene var her og spilt Playstation til langt på natt.

Hvis jeg ble skilt, kunne jeg ha rapt høyt når jeg følte for det. Hvis jeg var forberedt, kunne jeg ha laget en video av hendelsen og lagt det ut på nettet og fått mange likes. 

Hvis jeg ble skilt, kunne jeg ha ropt hva jeg ville hver gang jeg var uenig med alle idiotene på tv, og jeg kunne ha ropt kjempehøyt, så høyt at naboene hadde trodd at jeg var blitt helt sprø bare fordi jeg hadde blitt singel.

Hvis jeg ble skilt, kunne jeg solgt elsykkelen og kjøpt meg en bråkete motorsykkel, som jeg kunne ha kjørt med helt til en kvinnelig bilist ikke overholdt vikeplikten og kjørte over meg, sånn at jeg måtte ligge med gips på sofaen i ukesvis og se på fotball og tv-serier på den usannsynlig store tv-en midt i stua.

Hvis jeg ble skilt, kunne jeg kjøpt en brukt gravemaskin og gravd opp hele hagen, flyttet på steiner og fjernet trær annenhver helg. Jeg kunne ha lagt ut en annonse på nettet og gravd opp andre sine hager også, så lenge det var klarert med kånene der.

Hvis jeg ble skilt, ville jeg antakelig ikke ha flere blomster igjen i hagen etter hvert, siden jeg visst ikke ser forskjell på det og ugras. Men nøklene og bankkortet ville ha ligget der jeg la det sist, så det ville ha veid opp.

Hvis jeg ble skilt, og det samtidig var lenge igjen av hjemmekontor-fasen, kunne jeg ha valgt selv hvor ofte jeg ville dusje og skifte ønnik. Jeg kunne hatt plakater av Kevin Keegan og Samantha Fox på veggen bak spisebordet, og jeg kunne hatt plastjuletre.

Men ville jeg vært lykkelig? Ja, kanskje.

Publisert:

Drøset Jøsus

  1. Hvordan kan vi fjerne flått uten at den dør?

  2. Noen bruker briller for å lese på vaske­lapper og ølflasker. Andre har andre grunner

  3. Noen glemte at det var fri­gjørings­dag lørdag

  4. Byen er full av masete folk, men på Landet bråker naturen

  5. Hvorfor kan vi ikke få angre­frist på valget?

  6. Sauer er mer spennende enn løver

  1. Drøset Jøsus