Det må ble slott på gratis sne til kreti å pleti

DRØSET: Je syns ikke atte det e rettferdig, atte der komme gratis sne til alle.

 • arild i.
  arild i.
Publisert: Publisert:

Noen av oss har faktisk betalt ikke ubetydelige sommer, for å få tilkjørt sne fra Haukeli så polakkene våre kan pynte haven med om vinteren, bare for å oppleve det, atte der komme sne så dale rett ned fra himmelen både hos kreti å pleti.

Hva gir du meg?

Von Winckelhumpen va innom i døren her en eftermiddag så an hadde vert nede ved Stokkenvannet, det lille, å tisst med kongepoddelen Frederic, den hjernedøde kjøteren. Å da va det atte han sa det atte an ikke hadde brug for snekanonene i haven lenger, nå så der kom sånnen gratis-sne rett ned fra en sky, å atte det va blitt ganske tongt for an å gå å tenke på atte kanskje an hadde gjort en dårlige forretning, når an kjøpte de snekanonene.

Å det må je bare si, atte hvisomatte der e noe så bide osser i sjelen her oppe på Egenes, så e det å gjør dårlige forretninger.

Problemet med den sneen så vi får tilkjørt fra Haukeli, e atte det e en abonnementsordning så virke sånn atte vi får et billass med sne hver bidige uge. Je har ringt til de å sport om det, atte de ikke bare kan kjøre den sneen min ned til Odden nå, å dompe an i fjorden, men det vil de ikke, for det atte de e redde for å ble anmelde for miljøkriminalitet.

Gå an.

Hele vitsen med å ha sne i haven, e atte det ikke e alle gitt å onne seg en sånnen loksos. Å så kan vi gå aftenstur i varme vinterkler, å le av de så ikke har råd til sne. Men det går jo ikke an lenger, nå så sneen e blitt gratis.

Je bler helt altererte, bare av å tenke på det.

Nei, nå må je bent frem ha meg en liden jinn, allså. Kanskje je ska prøve å ha litt sne i an.

Publisert:

Drøset arild i.

 1. Kan vi ikke bare sende noen polakker ned til vannet med hver sin øse?

 2. Ikke kreper av coronen

 3. Det blir gull!

 4. Når en liden jinn hjelpe mod malarien, så hjelpe det vel mod coronen og

 5. De ødelegge jo hele Domkirken

 6. Hundvåg skal heretter hete Manhattan

 1. Drøset arild i.
 2. Drøset