Horra for første mai!

DRØSET: Vi må finne frem motorgressklipperen.

Publisert: Publisert:

  • arild i.

For det e så leit med disse stillegåendes gressklipperene så går av seg selv, å klippe litt av plenen hele tiden. Men heldigvis har vi tatt godt vare på den gamle, bensindrevne motorgressklipperen. Ja, an har faktisk vert på service å alt, sånn atte vi kan dra an i gang å sedd'an i fri å la an stå å bråge i haven på hele første mai.

Der bler liksom ikke forriktige første mai-stemning hvisomatte ikke vi kan høre den liflige lyden av havearbeid.

Å så e det jo sånn atte selv om første mai e arbeidets dag - allså havearbeidets - så pleie vi å gi polakkene våres fri, siden de komme ifra et kommonistland å alt, sånn atte de kan drive dank fra morgen til kveld, noe så selvfølgelig e det eneste representantene for arbeiderklassen vil, når det komme til stykket.

Hjemme hos von Winckelhumpen sine har de fått seg en sånnen traktorgressklipper, så polakken dis så forresten ikke e forriktige polakk, for det atte han komme fra borti Baltikom, kan kjøre rondt i haven å trimme plenen med. Det gir jo et visst inntrykk av atte haven e større enn det snaue målet så an måle, men så e der noe bondeaktig med det, spør du meg.

Så e det jo et styr og da, for von Winckelhumpen, når han må ud å kjøre den selv på første mai.

Det e jo tross alt havearbeidets dag.

Å von Winckelhumpen e jo sjelden komplett edru, så der har vert noen stygge uhell, sånn så i fjor, når der regnte sånn atte han måtte ha paraply mens an kjørte, noe så gikk stygt ud over finmotorikken i første omgang å dermed ligosterplantasjen i det sørøstlige hjørnet av haven til slott.

Det va faktisk med nød å neppe, atte an onngikk å meie ned kongepoddelen Frederic, den hjernedøde kjøteren.

Men det beste av alt, e atte når havearbeidet e gjort, så har vi fortjent en liden jinn onder hengebjerken.

Gratolere så masse med dagen!

Publisert:

Drøset arild i.

  1. Tourist guide to Farter

  2. Tourist guide to Madly

  3. Tourist guide to Bighill

  4. Tourist guide to Taste

  5. Tourist guide to Eelfarm

  6. Tourist guide to Youtoowagon

  1. Drøset arild i.
  2. Drøset