Hvaffor må strømmen ble så dyre?

DRØSET: Nå ska de tvinge osser til å bruge eletriske abbarater midt på natten.

 • arild i.
  arild i.
Publisert: Publisert:

Je så det på von Winckelhumpen atte der va noe så plagte an, når an va innom i døren her en kveld så an hadde vert nede ved Stokkenvannet, det lille, å tisst med kongepoddelen Frederic, den hjernedøde kjøteren.

«Nå har disse kommonistene så har overtatt både byen våres å landet vårt bestemt det, atte for det atte strømregningen e blitt så høye, så må an ble enda høyere», sa an i et tonefall så ga et tydelig varsel om atte je floksens måtte få en av polakkene våres til å benfly ned i kjelleren å posse støvet av en flaske portvin, før blodtrykket til von Winckelhumpen gikk rett igjennom himlingen.

Åsså hjemme hos osser, hvor der e så høyt onder taget.

Han konne fortelle det, atte nå skolle alle så ville bruge strøm, ver nødde til å gjør det om natten, for ellers så måtte de betale i dyre dommer. Mest av alt bekymrt an seg for atte det skolle ble enda dyrere for an å folle opp tanken på teslenbilen, så ikke har forriktige motor, for det at an går på et batteri.

Selv foretrekke je å starte dagen med en skive toast. Men sånn det bler nå, så tvinge de meg til å stå opp midt på natten for å riste loffen min, hvis je ikke ska få svi på pongen.

Hva gir du meg?

Det e jo det reneste overformonderi.

Nå e det jo sånn, atte von Winckelhumpen sine allerede har det sånn, atte det e om natten atte de lade opp batteriet på bilen. Men det e ikke dette det handle om. Det handle om å beholde sin personlige integritet å frihed til å bruge eletrisiteten våres når vi selv ønske det.

Gå an.

E det for masse å be om?

Der e ingen så ska komme å fortelle meg hva tid je ska riste loffen, eller få jinnglassene rengjorte, for den saks skyld.

Je bler helt altererte bare av å tenke på det.

Nå må je bent frem sedde meg ned å ha meg en liden jinn. Den komme jaffal ikke på strømregningen.

Je må stå opp midt på natten for å riste loffen min, hvis je ikke ska få svi på pongen
Publisert:

Drøset arild i.

 1. Tourist guide to Big Trap Gang

 2. Tourist guide to Whites Eye

 3. Tourist guide to Closeboo

 4. Tourist guide to the Cold Hammer

 5. Tourist guide to the Heat

 6. Tourist guide to the Christmas Village

 1. Drøset arild i.
 2. Drøset