Fyr med koll!

DRØSET: Nå må det ble slott på denne kolden. Polakkene våre gjør jo ikke aent enn å fyre i peisene våre nå, å hadde det ikke vert for atte vi kan fyre med koll i kaminene, så hadde vi dødd.

 • arild i.
  arild i.
Publisert: Publisert:

Nå e der jo noen så syns atte det e fint med sne å is å kalde dager og, å je har sett det, atte der e flere enn de så har en hond så de må ud med, så har vert ude å spasert disse dagene.

Selv syns je atte det kan ble litt i kjøligste laget, så hjemme hos osser har vi send ud polakkene våre til å gå tur for oss rondt Mosikken, når det har vert på det kaldeste.

Von Winckelhumpen så e medlem av Miljøpartiet De Galne, har holdt på å få longebetennelse, for det atte han har bestemte det, atte hjemme hos de, så ska de ikke fyre i hverken peisene eller kaminene, med hverken koll eller ved, for det atte det forurense så voldsomt, atte alle komme til å krepere av det.

Hva gir du meg?

Je vil da heller dø gode å varme, enn av å fryse i hjel.

Nei, så an sa det, von Winckelhumpen, her så an va innom i døren en eftermiddag så an hadde vert nede ved Stokkenvannet, det lille, å tisst med kongepoddelen Frederic, den hjernedøde kjøteren, atte va det ikke for det atte an kom til å varme opp hele Jorden med å fyre i peisen på kalde dager, så hadde an ikke vert så redde for det, men hvem vil atte der ska ble varmere?

Å da sa je det til an, atte det vil jaffal je, for bler der kaldere nå så vet je ikke hva je ska finne på, å ikke går det an å reise til et varmere klima heller, nå så der e sånnen coronen å allslags, å atte litt globalere oppvarming bare må ver av det gode.

Derfor så har vi akkorat fått levert et lastebillass med koll, så polakkene våre holde på å bere inn i kjelleren nå, for kollet må jo ikke fryse, å så kan de dele døgnet mellom seg å gå fyringsvakter, sånn atte vi jaffal holde en liden lonk i huset.

Da gjør jaffal vi vårt, for atte det ska gå mod varmere tider.

Je tror nesten je må sedde meg foran peisen med en liden jinn, nå allså. Å ta et ollpledd rondt meg.

Publisert:

Drøset arild i.

 1. Kan vi ikke bare sende noen polakker ned til vannet med hver sin øse?

 2. Ikke kreper av coronen

 3. Det blir gull!

 4. Når en liden jinn hjelpe mod malarien, så hjelpe det vel mod coronen og

 5. De ødelegge jo hele Domkirken

 6. Hundvåg skal heretter hete Manhattan

 1. Drøset arild i.
 2. Drøset
 3. Klima