Restaurantanmeldelse: – Kontrasten mellom den sprø, feite, salte chipsen og den myke, syrlige dippen inviterer til å legge innpå abonnent
Spiseriet har alle muligheter til å være en topp restaurant. Men da er det noen ting som må rettes opp abonnent
Restaurantanmeldelse: «Du kan selvsagt spise middag her, men det er til lunsj at du virkelig får valuta for pengene» abonnent
Restaurantanmeldelse: «Aldri har jeg smakt så saftig, så knasende god pizza som i den lille restauranten» abonnent
Anmeldelse: Innen den ensomme servitøren nådde å betjene langbordet med fem gjester, hadde de lagt menyene fra seg og marsjert ut abonnent
Vi har smakt oss gjennom Madugå: Tre retter får toppkarakter – to får terningkast 1: – Stappmett! abonnent
Restaurantanmeldelse: Ujevn kvalitet på maten og uproff service er ikke oppskriften på en hyggelig kveld på byen abonnent
Restaurantanmeldelse: – Smakte som en kaloririk drøm og var i riktig størrelse, med andre ord en liten porsjon abonnent
Restaurantanmeldelse Yips: «Maten er så superfrisk at den nesten løper ut av kjøkkenet og serverer seg selv.» abonnent
Meat & Eat – Porsjonene var i det minste store, men det bør jobbes for å få opp kvaliteten på maten abonnent
Restaurant Aladdin Endelig kan siddisen forlyste seg med syriske og libanesiske lekkerbiskener abonnent
Sirkus Renaa Renaa har fått sin italienske restaurant, som også er bakeri, konditori, iskremfabrikk, delikatesse og pizzeria abonnent