Hun innreder med en miks av indisk og skandi­navisk. Det kommer godt frem på kjøkkenet

– Jeg er opptatt av personlig stil og farger som gjør meg glad.

Detalj fra kjøkkenøya. Kjøkkenet er hvitt, men oppgradert. Kjøkkenøya har fått fliser, taket har spiler og hyllen i hjørnet er plassbygget.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Mitt favorittrom: – Kjøkkenet. Det er åpen løsning med kjøkken, spisestue og stue, og det er veldig praktisk med små barn.

Hvem, hva, hvor: Jagjot Kaur Mann, @jagjotmann på Instagram, Eik i Tønsberg

Totalrenoverer et hus fra 1971 med mannen Laly Mann. Mye er gjort, men en del gjenstår.

– Jeg bruker mye tid på kjøkkenet. Jeg er glad i å lage mat. Livet som småbarnsmor er mye på kjøkkenet, siden det skal lages flere måltider til de små.

Spisebordet er hjemmelaget. Platen er marmor og understellet et gammelt bord. De runde beina er av støperør som er kuttet, sparklet og malt med samme farger som veggen.
Kjøkkenet er hvitt, men oppgradert. Kjøkkenøya har fått fliser, taket har spiler og hyllen i hjørnet er plassbygget.

Flistvist: – Det beste er all benkeplassen, at det er mye oppbevaringsplass og en plassbygget, åpen hylle. Kjøkkenbenken og vasken er laget av fliser jeg har designet selv. Det er blanke fliser på benken og matte på frontene. Fliser er enkle å rengjøre.

Kjøkkenøy: Halvøya er tre meter lang og 120 cm bred. Det er standard kjøkkenskrog og Kaur Mann har lagt fliser på frontene.

Barndommens India: – Jeg er opptatt av personlig stil og farger som gjør meg glad. På kjøkkenet har jeg brukt elementer jeg elsker, som marmor, fliser og terrakottafargen på veggen. Jeg har et godt forhold til fliser fra barndommen i India. Det var helt naturlig å bruke flis.

Kaur Mann forsøker å blande barndomsminner fra India med skandinavisk stil.

– Jeg jobber med å finne balansen mellom det indiske, fargerike og det rolig, dempede skandinaviske.

Sosial plass: Kjøkkenet og spiseplassen blir brukt til alt fra matlaging til lekser, jobb, perling og tegning. Det er god plass for besøk av familie og venner.

Kaur Manns tips: – Gjør det du liker og føles rett i ditt hus. Det som passer meg, passer ikke nødvendigvis hos deg. Følg magefølelsen.

Publisert: